ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Η «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...


Η “φωνή του Πολυτεχνείου”, Επίτροπος της Ελλάδος στην Ε.Ε., Μαρία Δαμανάκη, ετοιμάζει τις βαλίτσες της… Όχι για διακοπές αλλά για… δουλειές! Πού;

 Μα φυσικά στη “Μέκκα του καπιταλισμού”, τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη. Σταχυολογώντας διάφορα παραπολιτικά σχόλια ανιχνεύσαμε και την πρόθεση της ελληνόφωνης Επιτρόπου να μεταβεί στις ΗΠΑ όπου θα αναλάβει καίριο πόστο σε….. χρηματοοικονομικό κολοσσό!!!!! Θα σκεφτεί ο ανόητος μαζάνθρωπος. 

“Μα είναι δυνατόν η πρώην κομμουνίστρια, μέλος του Πολυτεχνείου σήμερα να υπηρετεί πιστά το τοκογλυφικό – καπιταλιστικό σύστημα;” Η Δαμανάκη, σαν γνήσια – και φυλετικά – ‘έμπορος των Εθνών’, φρόντισε να ακολουθήσει ευλαβικά τη γραμμική πορεία ενός μέλος του συστήματος. Στα νιάτα της ακραιφνής κομμουνίστρια , με συνθήματα όπως…. 

 “Έξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί”, στα μέσα της ζωής της σοσιαΛΗΣΤΡΙΑ, με δημοκρατικές – εκσυγχρονιστικές πτυχές να μπαίνουν στην ιδεολογία της, και στη συνέχεια η κατάληξή της που δεν είναι άλλη από το οριστικό τέλος της αυταπάτης του κομμουνισμού – στο οικονομικό σκέλος – και η συνειδησιακή υπηρέτηση του καπιταλιστικού συστήματος ως η όμορη δύναμη του κουμμουνισμού στην επίτευξη του τελικού σκοπού του Σιωνισμού. Την διάλυση των Εθνών.

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net/