Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ''ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ''...


Ενώ κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσουν καθημερινά πυρά εκατέρωθεν (δια κωμικών ανακοινώσεων…), για τα μάτια του κόσμου, κάποιοι δουλεύουν παρασκηνιακά για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου), γνωρίζοντας ότι θα καταστεί αναπόφευκτη από το αποτέλεσμα των επομένων εκλογών (έλλειψη αυτοδυναμίας – υψηλό ποσοστό Χρυσής Αυγής).

 Μάλιστα, δε διστάζουν να το αναφέρουν στον τύπο ως ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο, προφανώς για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη. Ένας απ’ αυτούς που προαλείφονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή την φαινομενικώς αφύσικη συγκυβέρνηση, είναι και ο (φον) Δημητράκης Αβραμόπουλος, ο οποίος την προανήγγειλε ως εξής στην σημερινή Real News:

 «Σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ τέτοιου είδους συναινέσεις, στο μέτρο που οι αυτοδυναμίες είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Εφόσον ο λαός δεν θα έδινε αυτοδυναμία σε ένα κόμμα όλες οι επιλογές είναι θεμιτές, κάτω από όρους ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης με κοινό παρανομαστή το συμφέρον της Ελλάδας. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια, όταν τοποθετείται εντός συνταγματικού τόξου».

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net/