Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ - Η ΧΟΥΝΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ποινές «χάδι» και κλειστά μάτια από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη Έγινε η δίκη των τραμπούκων της αριστεράς, που ρεζίλεψαν την Ελλάδα, εισβάλλοντας με κουκούλες και λοστάρια σε αμφιθέατρο που Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να χτυπήσουν τον υπερήλικα νομπελίστα Τζέιμς Γούοτσον και να διακόψουν την διάλεξη του.

 Ως συνέπεια των ενεργειών τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι ένας καθηγητής. 

 Στο βίντεο απεικονίζεται ένας αναρχικός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος φέρει όπλο να ανεβαίνει στο βάθρο των ομιλητών του αμφιθεάτρου, προπηλακίζοντας οποιονδήποτε προσπαθεί να σταματήσει τις δολοφονικές προθέσεις του από το να γίνουν φρικτή πραγματικότητα. Αυταποδείκτως φαίνεται, λοιπόν, ένα άτομο που διαπράττει τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της διατάραξης κοινής ειρήνης, όλα με το επιβαρυντικό της τέλεσης του εγκλήματος έχοντας καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

Κοινώς έχουμε και λέμε: Τουλάχιστον 1 έτος για την πρόκληση σωματικών βλαβών συν 2 έτη για την διατάραξη κοινής ειρήνης συν 2 έτη για την κουκούλα συν μέχρι 10 έτη επειδή ήταν υπαίτιος της όλης καταστάσεως έχουμε 15 έτη χωρίς να υπολογίζουμε την παράνομη οπλοκατοχή και ενδεχόμενες άλλες επιπλοκές λόγω του κουκουλονόμου. Η ποινή εν τέλει που επιβλήθηκε στον συγκεκριμένο τραμπούκο ήταν μόλις 13 μήνες και αυτό με αναστολή. Δηλαδή αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει το «αντιρατσιστικό» και «φιλελεύθερο» έργο του, χτυπώντας οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από αυτόν, ακόμα και αν αυτή η άποψη είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και αδιαμφισβήτητη.

 Η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη εκτελώντας τις εντολές τις πολιτικής ηγεσίας άφησε ελεύθερους και ατιμώρητους τους τραμπούκους της αριστεράς, σε πλήρη αντιστοίχιση με τις «αποφυλακίσεις» Ξηρού, Μαζιώτη, Ρούπα, Σακκά κλπ που έγιναν απευθείας από τον Αθανασίου, τον Δένδια και τον Σαμαρά.




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/