Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - 11% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ...


Η αναλγησία και η κοροϊδία του Σαμαρά και της παρέας του εις βάρος του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται δίχως σταματημό. 

Ενώ από την μια μεριά διαψεύδουν την επιβολή οποιουδήποτε νέου φόρου, από την άλλη εντελώς ξεδιάντροπα ξεζουμίζουν με κάθε τρόπο τους Έλληνες.

 Το νέο «κατόρθωμα» του Σαμαρά είναι η νέα «καμπάνα» για τους ιδιοκτήτες εξοχικών, αφού από την επόμενη εβδομάδα έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ της τάξεως του 11%.

 Από την 1η Ιουλίου, λοιπόν, ένας νέος πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα των Ελλήνων. Το πιο άθλιο και υποκριτικό στην όλη ιστορία αποτελεί το γεγονός ότι αυτές οι νέες αυξήσεις έρχονται την ίδια ώρα που ο Σαμαράς «διαβεβαίωνε» ότι «θα υπάρξουν ελαφρύνσεις» και ότι «δεν πρέπει να χαθεί η μεσαία τάξη».

 Ως συνήθως, το υπουργείο Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής επικαλείται γι’ αυτές τις νέες αυξήσεις την δικαιολογία ότι αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση(!) της Χώρας, καθώς και το ότι οι κάτοχοι των εξοχικών κατοικιών «απολαμβάνουν» τα ίδια προνόμια με τα φτωχά νοικοκυριά. Με βάση αυτό το σκεπτικό, επομένως, οι κάτοχοι εξοχικών κατοικιών θεωρούνται αυτομάτως πλούσιοι και προνομιούχοι.

 Μάλιστα, το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ εξέδωσε μια γραπτή ανακοίνωση, η οποία «βαφτίζει το κρέας ψάρι», αφού δεν κάνει λόγο για αυξήσεις αλλά για «εξορθολογισμό των τιμολογίων»! Δεν φτάνει που εξουθενώνουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες φορολογούμενους με νέα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα με «εξευγενισμό» του οικονομικού γδυσίματος που επιχειρούν.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/