Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ... Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΙΑ ΙΛΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΡΕΙΝΗ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ...!!!

ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...

«Έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με 3.000 έτοιμους για όλα, μας εκπαιδεύουν πρώην και εν ενεργεία μέλη ΟΥΚ και ΛΟΚ», ανέφερε ένα από παλαιότερα στελέχη του ακροδεξιού κόμματος Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτει ότι έχουν «πλήρη στρατιωτική δομή με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα!».

 Τα όσα δηλώνει ο χρυσαυγίτης είναι σοκαριστικά καθώς όπως αναφέρει «διαθέτουν περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσης - κομάντος για οργανωμένα-στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης. Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό». 

 «Η εκπαίδευσή μας δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζει ο κόσμος με τις κατασκηνώσεις κλπ. Ακολουθούμε ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, σ το Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην κεντρική Εύβοια και αλλού», λέει ο άνδρας και τονίζει: «Η Χρυσή Αυγή έχει μια οργάνωση που παραπέμπει σε αυτή των ναζί αλλά κυρίως στην ΕΟΝ που ίδρυσε ο Μεταξάς το 1936. 

Έχει φαλαγγάρχες, τετράρχες, ομαδάρχες και λοιπά. Δίνουμε εξαιρετικό βάρος στην εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου των μελών που ξεκινούν από πυγμαχία, αναρρίχηση και κολύμβηση και καταλήγουν σε εκπαιδεύσεις με όπλα παντός τύπου. «Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές της Χρυσής Αυγής, πρώην και ενεργεία μέλη των ΟΥΚ, των ΛΟΚ και άλλων ειδικών μονάδων», αποκαλύπτει. 

Ωστόσο και πολλοί από αυτούς που πλαισιώνουν τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής προέρχονται, κατά προτεραιότητα, από τις ειδικές μονάδες του στρατού». Ωστόσο οι πιο βασικές μονάδες είναι οι «ομάδες κρούσης» που λαμβάνουν «κεντρικές οδηγίες», όπως γράφει η εφημερίδα. Όπως αναφέρει το ίδιο στέλεχος «οι ομάδες αυτές μπορούν να χτυπούν σαν ένοπλες οργανώσεις αντάρτικου πόλης, τηρώντας κανόνες συνωμοτικότητας με κύριο ενδιαφέρον να εξαϋλώνουν τα ίχνη τους και να καταστρώνουν τον τρόπο διαφυγής τους. 

Οι ομάδες κρούσης χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιστάσεις, όπως μία ανταποδοτική επίθεση κατά αλλοδαπών ύστερα από μία εγκληματική επίθεση κατά Έλληνα ή και σε περίπτωση που κάποιος οπαδός της Χρυσής Αυγής λειτουργεί προδοτικά. Λειτουργούν έτσι ώστε τίποτε να μην τεκμηριωθεί για οποιονδήποτε. Ο ίδιος άνθρωπος χαρακτηρίζει την τοπική οργάνωση της Νίκαιας «το καμάρι μας».

 «Η επιτυχία», λέει, «οφείλεται στην επιστασία και στον έλεγχο του βουλευτή Γιάννη Λαγού. Εκείνοι είχαν τον πρώτο λόγο στις πρόσφατες κινητοποιήσεις της Χρυσής Αυγής στο κέντρο αλλά και στην περιφέρεια. Από εκεί εκπορεύθηκε και η επίθεση εναντίον οπαδών του ΚΚΕ στο Πέραμα». 

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε επικοινωνία της με αρμόδιους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν πως «έχουμε από διάφορες πηγές πληροφορίες για τη μετατροπή του ακροδεξιού κόμματος σε παραστρατιωτική οργάνωση. Δεν έχουμε όμως τεκμηριώσει οτιδήποτε. Έχουμε συνδέσει τα μέλη της ΧΑ με 31 επιθέσεις και παράνομες πράξεις και έχουμε ενδείξεις ότι κρύβονται πίσω από δεκάδες άλλες».

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr