Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ - 100 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...


Χωρίς τον σταυρό στο εμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και 1 χρόνο! Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ, το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες. Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ «Οι στολές των αστυνομικών φέρουν το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη.

 Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό. Το νέο σήμα της αστυνομίας το πληρώνουν μάλιστα με 4 ευρώ έκαστος οι αστυνομικοί από την τσέπη τους. Η αλλαγή αυτή έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών. Επιπλέον σε λίγο καιρό θα εκδοθούν και οι καινούριες ταυτότητες των αστυνομικών τυπου πιστωτικης καρτας.

 Oυτε αυτές λοιπόν θα φέρουν το εθνόσημο με τον σταυρο. Τέλος πριν λίγους μήνες, δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί και να μείνουν κολλημένα μόνο τα σήματα που προβλέπονται. Ακολούθησε έλεγχος των περιπολικών από τους προϊστάμενους ώστε να διαπιστωθεί η συμμόρφωση με το μέτρο. 

 Ποιους και γιατί τους ενοχλούσε ο σταυρός. Δεν μπορούμε παρά να συσχετίσουμε το συγκεκριμένο μέτρο με τα σχέδια για την πρόσληψη αλλοδαπών, κυρίως Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ.. Ένα σχέδιο που άρχισε να σχεδιάζεται το 2005 επί ΝΔ, και εφαρμόζεται τώρα αρχικά μέσω της πρόσληψης διερμηνέων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τελικά μόνο στην εφαρμογή τέτοιων μέτρων παρατηρείται "συνέχεια" στην πολιτική. Ισως διότι η πολιτική αυτή υπαγορεύεται από δυνάμεις με πάγαια επιρροή που βρίσκονται υπεράνω των εκάστοτε κυβερνήσεων...

 Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στα σχέδια προασμογής του Ελληνικού κράτους στο δημογραφικό της συγχρονης Ελληνικής κοινωνίας όπου μέσω της παράνομης λαθρομετανάστευσης, μεγάλο μέρος των κατοίκων της σήμερα είναι αλλόθρησκοι, μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους. Έτσι ο σταυρός δεν τους εκφράζει και καλλιεργεί εχθρική στάση απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ.. Ο βουλευτής Κώστας Αιβαλιώτης μίλησε στο "ΘΕΜΑ 98.9" για τους αστυνομικούς που τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή έφεραν στην στολή τους το εθνόσημο! Η Ελλάδα έχει αφαιρέσει το εθνόσημο από την στολή των Αστυνομικών και όποιος φοράει το εθνόσημο τιμωρείται με ποινή προστίμου 100 ευρώ! 

Αυτό έγινε επειδή όλοι λέει είμαστε πολίτες του κόσμου. Και κανένας δεν έδωσε την διάσταση που πρέπει στο γεγονός. Πάνε να αφελληνίσουν τον Ελληνισμό την ίδια ώραπου οι ξένοι μας διασύρουν και δεν μας δίνουν χείρα βοηθείας. Και σε τελική ανάλυση αφού είμαστε πολίτες του κόσμου ας πληρώσουν την εφορεία μας και οι ξένοι πολίτες και ας μας δώσουν δάνεια με χαμηλότερο επιτόκιο οι άλλες χώρες των οποίων δήθεν είμαστε πολίτες. 

Μα καλά δεν ντρέπονται που το απέκρυψαν; Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί (δεν ρωτήθηκαν ποτέ για το θέμα) Οι περισσότεροι δηλώνουν ότι δεν θέλουν να βγάλουν το εθνόσημο από την στολή τους. 

 1) Εγω ειμαι αντιθετος απο αυτο..θελω να ειναι φανερο το εθνος που υπηρετω..με το ονομα δεν εχω προβλημα ισα ισα που θα μειωθουν οι καταχρησεις εξουσιας.

 2) Η πρωτη διαταγη που αφαιρει την σημαια απο την στολη εχει ερθει εδω και ενα χρονο επισης δεν προβλεποταν ποτε απο τον κανονισμο.Ο αριθμος μητρωου νομιζω οτι παντοτε υπηρχε στην επωμιδα δεν ειναι κατι νεο.Δεν χρειαζεται η σημαια για να δειξεις σε ποιας χωρας αστυνομια υπηρετουμε. 

 3)Εγω παντος θα συνεχισω να εχω την Ελληνικη σημαια στην στολη μου και οποιος προδοτης θελει ας ερθει να μου πει τιποτα και θα του απαντησω οπως πρεπει..... 

 4)αν πληρωσεις το προστιμο μπορεις να διατηρησεις το εμβλημα? 

 5)τετοιους κανονισμους τους γραφω εκει που δεν πιανει το μελανι τους (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ) 

 6)Κατα τη γνωμη μου η καταργηση της Σημαιας απο τη στολη ειναι μια ******** και μιση.Δεν καταλαβαινω το λογο καταργησης. Κατι τετοιες ηλιθιοτητες δεν ειχαν κανει και πριν 4 χρονια με τα υπηρησιακα πουκαμισα που μερικοι αστυνομικοι ειχαν λιγο πιο σκουρα μπλε πουκαμισα σε σχεση με τα αλλα και επεφταν οι καμπανες βροχη.. Εγω λεω στο τελος να βγαλουμε και τις ελληνικες σημαιες απο τα ΑΤ και να βαψουμε τα περιπολικα αλλο χρωμα.:26: 

 7)Εδώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και ασχολούμαστε με ************* ΄ Η σημαία δεν προβλέπεται στην στολή....ΤΈΛΟΣ Ελληνας είσαι στην ψυχή δεν σε κάνει ένα ραμένο σημαιάκι... ;) Αν είναι ο καθένας μας να βάζει ότι θέλει πάνω στην στολή θα γίνουμε μπάχαλο....(έχω και μια πουλάδα απο τα αλεξίπτωτα που υπηρετούσα και ένα σήμα καταδρομών,....αν ήταν να τα βάλω και αυτά....να προσθέσω και ένα αστέρι της βεργίνας...) Οσο για τα διακριτικά πού γίνεται τόσος λόγος ....ρε παιδιά από πάντα ίσχυε αυτό...Αδικα παραπονιέστε...Πάντοτε ο ΑΜ ήταν στις στολές μας...Καλώς η κακώς εμείς είμαστε επώνυμοι....και υπεύθυνοι.. Μην δίνετε δικαιώματα για να σας τιμωρούν.... Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ........ ΥΣ:για τον φίλο που είπε ότι τέτοιους κανονισμούς τους γράφει....Φίλε μου αστυνομικός είσαι...Δεν μπορείς να λές ότι κάνεις διαχωρισμό σε ποιά κομμάτια συμφωνείς και σε ποιά όχι στον κανονισμό...Υποχρεωμένος είσαι να υπακούς σε όλους τους κανονισμούς.. 

 8)Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών. ηρθε η ωρα να το αποδειξουμε,αν δεν μπορουμε να το κανουμε σημερα σε καιρο ειρηνης που το αντιτιμο ειναι απλα ενα προστιμο πως θα το κανουμε αυριο σε καιρο πολεμου που το αντιτιμο θα ειναι η ζωη μας !!!!!

 9)Η σημαια μπορει να μην προβλεπεται στην στολη αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε τι ενοχλει που φαγωθηκαν για να βγει,τοσα χρονια την φορουσαμε και ποτε κανεις δεν ειχε πει τιποτα τωρα τι αλλαξε η' μαλλον τι προκειται να αλλαξει!!!!οσο για τους κανονισμους που πρεπει να υπακουμε συμφωνω αλλα ας αρχισουμε με τους κανονισμους που πρεπει να υπακουνε αυτοι που ειναι πολυ πιο σημαντικοι απο μια σημαια στο μπρατσο.Αληθεια ποσες φορες υπακουσες σε μια παρανομη εντολη χωρις να αντιδρασεις και τωρα σαν υπακουος υπαλληλος τρεχεις να εκτελεσεις την εντολη που εδωσε το αφεντικο,αφεντικο μας ειναι ο Ελληνικος λαος και οχι ενα ανθελληνικο κρατος,αυριο θα σου φερουν αλλοδαπους συναδερφους οποτε θα σου αλλαξουν και το εθνοσημο θα βγαλουν τον σταυρο και απο Ελληνικη αστυνομια θα το λενε αστυνομια του πολιτη,πολυεθνικη αστυνομια η αστυνομια της μπανανας,και τοτε θα το δεχτεις γιατι πρεπει να υπακουσεις στις εντολες????Εγω φιλε μπηκα για να υπηρετησω την πατριδα μου και τους νομους και οχι να υπακουω εντολες ξενων μυστικων υπηρεσιων,και αν δω οτι το πραγμα ξεφευγει δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραιτηθω και να παω να δουλεψω στην οικοδομη η ακομα και να πουλαω γυναικεια κυλοτακια και να κρατησω την αξιοπρεπεια μου σαν Ελληνας και σαν αντρας στον ορκο που εδωσα (δυο φορες μια στον στρατο και αλλη μια οταν μπηκα στο σωμα)στην πατριδα και στην σημαια 

 10)Το καναν θεμα χωρις να ειναι! Θελουμε αστυνομικους περα απο εκπαιδευμενους σωστα κτλ να ειναι και περιφανοι γι αυτο που κανουν κτλ κτλ. Τοσο δυσκολο ειναι πια να κανουν μια δημοσκοπηση στο προσωπικο της ελ.ασ να δουν αν αρεσει στους πολλους να παραμεινει η σημαια η οχι? Ετσι νομιζουν θα ξε-πορωσουν τους πορωμενους και θα αλλαξουν οι υποκουλτουρες της ελ.ασ???με το να βγαλουν τη σημαια απο τη στολη??? Αυτο θα πρεπε να γινει ως μικρο κομματι επαναπροσδιορισμου της φιλοσοφιας αστυνομευσης.Θα το καταλαβαινα αν επαναπροδιοριζαν την δομη και τους τιτλους της ελ.ασ που ειναι τωρα στρατιωτικοι με κατι που να θυμιζε κοινωνικη υπηρεσια/λειτουργημα κτλ! Απο μονο του το βγαζω απο την στολη η οχι τη σημαια δεν λεει τιποτα..

ΠΗΓΗ - http://www.eglimatikotita.gr