Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝΔΙΑΣ: "ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΦΥΛΑΚΗ"-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΘΑΝΩ"...


Μας το μετέφεραν αλλά δεν έχουμε εξακριβώσει την πιστή αλήθεια των λεγομένων. Πάντως μέσα από τα καθημερινά τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά "μυθιστορήματα" που γράφονται τις τελευταίες μέρες από φανταστικούς, φαντασιόπληκτους αλλά και ανύπαρκτους "αυτόπτες", "πρώην μέλη", "νυν μέλη" και παραστρατούντες από τον "Λαικό Σύνδεσμο", τα όσα μεταφέρονται από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σίγουρα είναι πιο αξιόπιστα. 

 Παρατηρώντας τις τερατολογίες των καναλιών, εκδοτών και καναλαρχών που έχουν αναλάβει την "βρώμικη" δουλειά του Σαμαρά και κατ'επέκταση του Δένδια, διαπιστώνουμε ότι επιχειρείται η ενοχοποίηση δια της τηλεοράσεως με διαπόμπευση και δίκες δίχως δικαστές του γ.γ της "Χρυσής Αυγής", Ν.Μιχαλολιάκου. 

 Μάλιστα από στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη-ποιου πολίτη, τέλος πάντων-προβάλλεται η άποψη ότι ο Δένδιας "θέλει να κλείσει τον Μιχαλολιάκο φυλακή" προσπαθώντας με αστυνόμους σαίνηδες να αποδείξει ότι κάθεται στα τηλέφωνα επί ώρες και δίνει διαταγές για εκτέλεση "συμβολαίων". Στη συνέχεια τα "παπαγαλάκια του τύπου" εκτελούν τις εντολές. Και είναι πολλά και με το αζημίωτο. Από την πλευρά του ο αρχηγός της παράταξης δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια απ'οσα πληροφορούμαστε. Ήδη καταστρώνει την επικοινωνική του αντεπίθεση. 

"Είμαι πολύ σκληρός για να πέσω στα δίχτυα του Κερκυραίου και πολύ σκληρός για να "πεθάνω", θα τα πούμε όταν καταλαγιάσει το αμόκ των πουλημένων δηγμοσιογράφων", λένε ότι διατείνεται ο Μιχαλολιάκος και γελάει σαρκαστικά. Αγώνας δίχως αύριο. Το θέμα είναι σε αυτή τη κόντρα ποιος θα ρίξει τον άλλο στα σχοινιά. Η αβυσσαλέα αντιπαράθεση αναμένεται ενδιαφέρουσα...

ΠΉΓΗ - http://www.makeleio.gr