Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 45 ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ...


Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη διάρκεια της συμπλοκής, 45χρονος μαχαίρωσε στο στήθος τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και η παρέα του προπηλακίστηκαν από ομάδα ατόμων, έξω από καφετέρια όπου παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός- Παρί Σεντ Ζερμέν, και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι. Αρχικά, το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου τα ξημερώματα εξέπνευσε, ενώ προηγουμένως φέρεται να υπέδειξε τον δράστη. 

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και λίγη ώρα αργότερα, συνέλαβε έναν 45χρονο άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκε στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο της Αριστεράςκαι ήταν γνωστός στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα KillahP.

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr