ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΗΛΕΙΑ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ... ΗΠΙΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ...


Συγκλονίζει το Αγραπιδοχώρι Πηνείας η νέα αυτοκτονία - Τραγική φιγούρα η σύζυγος του αυτόχειρα που δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή... Τέλος στη ζωή του καταπίνοντας φυτοφάρμακο, επέλεξε να βάλει ένας 85χρονος από το Αγραπιδοχώρι Πηνείας. 

Ο ηλικιωμένος άντρας άγνωστο γιατί, προέβη σε αυτή την πράξη και κατέληξε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες τον ηλικιωμένο άντρα εντόπισε ζωντανό στο σπίτι τους η σύζυγός του, μόλις είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από το φυτοφάρμακο. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου και από εκεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου και κατέληξε συνέπεια της επίδρασης του ισχυρού φυτοφαρμάκου. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο σπίτι του ηλικιωμένου μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Ανδρικόπουλο, για να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την πράξη ο 85χρονος και το πιθανό κίνητρο που τον οδήγησαν σε αυτή. Η σωρός του 85χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας.

ΠΗΓΗ - http://gr.news.yahoo.com