Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΡΟΜΑ...


Πέτρος Τατσόπουλος: Γεννήθηκε το 1959 στο Ρέθυμνο. Παρακολούθησε μαθήματα οικονομικών στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και πολιτικών επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του και δεν απέκτησε πτυχίο. Εργάστηκε ως σεναριογράφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, και σύμβουλος σεναρίων στην κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ), δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή βιβλίουΠνεύμα Αντιλογίας και παρουσιαστής της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων από το 1989 και μετείχε στο Διοικητικό της Συμβούλιο κατά την περίοδο 2001-2003. 

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, και ανέλαβε β(ο)λευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 6 Μαίου του 2012. Κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του φημισμένου Τουρκολάγνου βολευτή. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο βολευτής σε τηλεοπτική συνέντευξή του...βράδυ με τον Πέτρο-Κωστόπουλο, ο πατέρας του τον είχε εγκαταλήψει στην ηλικία των 6. 

Το επώνυμό του το πραγματικό μας μαρτυρά ο ίδιος ήταν Τσιατσόπουλος, και το άλλαξε σε Τατσόπουλος, κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα την τύχη του πατέρα, μέχρι πριν λίγες μέρες φυσικά,που γείτονες ενημέρωσαν τα κανάλια απο την χαρά τους, ότι ο πατέρας του επέστρεψε. Κατασυγκινημένος ο πατέρας δηλώνει: Ήμουν αλάνι και έκανα πολλές τρέλες σα νέος.Μία απο αυτές είναι και ο Πέτρος

.Είμαι ρομά και ζω στον Μουσουλμανικό οικισμό της Κομοτηνής Αλλάμ-μπουγιούμ-σκατάρ, και δουλειά μου για να ζώ, ήταν να πουλάω παλιοσίδερα. Το ξέρω έσφαλα, αλλα λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.Ελπίζω ο Πέτρος να με συγχωρέσει και να μου γράψει το σπίτι.

ΠΗΓΗ - http://alaniaris-tragos.blogspot.gr