Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ...


«Έχουμε αποκαλύψει επανειλημμένως ότι ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μία σειρά σκανδάλων που έχουν στην κυριολεξία βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας» υποστήριξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

 Ο Σαρκοζί στη Γαλλία, επειδή έστειλε τον δικηγόρο του για να δει πώς πάει η κατάσταση σε εις βάρος του δίωξη που είχε ασκηθεί, συνελήφθη. Ο εν λόγω υπουργός Δικαιοσύνης που πήρε τηλέφωνο για να δει πώς πάει η κατάσταση, την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, κ. Τσάμη, εν μέσω ανακρίσεως του κ. Μιχαλολιάκου, δεν είναι στη φυλακή.

 Γιατί έχετε μετατρέψει την Ελλάδα σε μπανανία και έχετε καταλύσει το Σύνταγμα και τους νόμους» ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης. Στη συνέχεια κατήγγειλε, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά σημείωσε, ότι έλαβε μία κλήση για να παρουσιαστεί για ανάκριση με το αιτιολογικό ότι προμήθευε παράνομα την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

 «Αυτό είναι ένα αίσχος» τόνισε ο κ. Κασιδιάρης και συνέχισε: «Εμφανίζονται εδώ κάποιοι δικαστικοί να αποκαλούν το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, εγκληματική οργάνωση. Αυτή είναι η δίκαιη δίκη που βγαίνατε στα κανάλια και μας λέγατε;» διερωτήθηκε. «600.000 Έλληνες μας έχουν νομιμοποιήσει και μας έχουν δώσει την ισχύ σε αυτή την αίθουσα να καταγγέλλουμε όλες τις παρανομίες αυτού του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας» ανέφερε.




ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/