ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΑΓΟ - ΝΟΜΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..


Για δύο ώρες βρέθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στο γραφείο των ανακριτριών και οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου δεν τόλμησαν να του κάνουν ούτε μια ερώτηση για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", καθώς γνωρίζουν πως οι Συναγωνιστές είναι αθώοι.

 Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής μάλιστα ζήτησε επίμονα να απαντήσει για τις ανύπαρκτες κατηγορίες που του αποδίδονται και αφού δεν δέχθηκε καμία ερώτηση, απευθυνόμενος προς τις Κλάπα και Δημητροπούλου τους είπε πως δεν τις θεωρεί ανακρίτριες, αλλά επίορκες δικαστικές λειτουργούς σε εντεταλμένη υπηρεσία.

 Οι ανακρίτριες για την πρόσθετη ανύπαρκτη κατηγορία επέβαλαν στον Συναγωνιστή Λαγό, όπως και στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τους περιοριστικούς όρους του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα. Αυτό είναι νομικά απαράδεκτο, καθώς δεν υφίσταται κατηγορία διακεκριμένης οπλοκατοχής και τροφοδότησης "εγκληματικής οργάνωσης" με ένα όπλο! 

Το εν λόγω όπλο μάλιστα που είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι παράνομες συλλήψεις στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 προοριζόταν για την ασφάλεια του Συναγωνιστή Λαγού που ήταν και παραμένει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων. Η εισαγγελέας Νταγιάντα που είχε διεξάγει την κύρια ανάκριση και κατόπιν ο ανακριτής Γεωργουλέας είχαν κρίνει την εν λόγω οπλοκατοχή ως πλημμέλημα. 

Οι εγκάθετες ανακρίτριες όμως μήνες μετά, επειδή ακριβώς βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, μετέτρεψαν αυτήν την κατηγορία σε "διακεκριμένη οπλοκατοχή και τροφοδότηση εγκληματικής οργάνωσης". Ξεκάθαρος τους στόχος η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και η παρεμπόδιση του νόμιμου πολιτικού Αγώνα του κόμματος. Η φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται! Ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη!

http://www.xryshaygh.com/