Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΩΣ ''ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''...


Δεν υπάρχουν πια λαθρομετανάστες! Λύθηκε το θέμα, υπάρχουν μόνο… «παράτυποι μετανάστες» Ανακάλυψαν οι δυνάμεις της συντήρησης, της εθνοδιάλυσης, της απολυταρχίας, της πολιτικής λογοκρισίας, τον όρο «παράτυπος μετανάστης».

 Ο όρος αυτός είναι ένας τεχνικός όρος. Δηλαδή είναι ένας φτιαχτός (τεχνικός) όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να δηλώσει ένα συγκεκριμένο νόημα, συνήθως ένα νόημα διαφορετικό από αυτό που του αποδίδει ο κόσμος στην καθημερινότητα. 

Έτσι λοιπόν ο όρος «παράτυπος μετανάστης» δηλώνει αυτόν που δεν έχει άδεια διαμονής στην χώρα υποδοχής. Δηλαδή είναι ή ο εισβολέας ο οποίος εισέβαλε χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα ή ο μετανάστης, ταξιδιώτης κ.τ.λ. ο οποίος εισήλθε νόμιμα αλλά πλέον έχει λήξει η άδεια παραμονής του. 

Επειδή ο όρος παράτυπος μετανάστης ηχεί πιο ουδέτερα από το εισβολέας ή το λαθρομετανάστης ή το έπηλυς, προσπαθούν να τον καθιερώσουν πέραν των νομικών κειμένων και στην καθημερινότητα. Ως Έλληνες Εθνικιστές, βλέπουμε το ελληνικό κράτος ως το μεγάλο μας σπίτι και έχοντας αυτό ως δεδομένο πολιτευόμαστε. 

Αλλά και ως βαθύτατοι ώριμοι και δημοκρατικοί πολίτες, το μόνο κόμμα άξιο να φέρει τον τίτλο δημοκρατικό, τηρώντας το σύνταγμα το οποίο αναφέρει ότι όλες οι εξουσίες υπάρχουν υπέρ του λαού και του έθνους, θα αναφέρουμε το νομικό πλαίσιο που έχει στην φαρέτρα του το ελληνικό κράτος ενάντια στα κύματα των εισβολέων. 

Κατά πρώτον λόγο τα κράτη που υπέγραψαν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.) έχουν το δικαίωμα ελέγχου εισόδου, ελέγχου παραμονής και απέλασης των αλλοδαπών (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Ε.Δ.Α.Δ. Chahal κατά Ηνωμένου Βασιλείου). 

Έχουν επίσης το δικαίωμα σύλληψης ή κράτησης με σκοπό να εμποδισθή να εισέλθη παράνομα στην χώρα ή με σκοπό να εκτελεστεί απόφαση απέλασης ή έκδοσης και μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανωτέρω διαδικασίες (άρ. 5 παρ. α΄ Ε.Σ.Δ.Α.). Το αμέσως ανωτέρω δικαίωμα δίνει στα κράτη τη δυνατότητα να μην αιτιολογούν πλήρως και αναλυτικά τους λόγους κράτησης ή σύλληψης. Δικαιούται επίσης το κράτος σε κράτηση του αλλοδαπού κατά την διάρκεια εξέτασης της αίτησης ασύλου (Ε.Δ.Δ.Α. Saudi κατά Ηνωμένου Βασιλείου).

 Τέλος, είναι νόμιμη, σύμφωνα με το άρθρο 16 Ε.Σ.Δ.Α. η επιβολή περιορισμών στην πολιτική δραστηριότητα των ξένων, άρα οι διαδηλώσεις, οι πορείες κ.τ.λ. Δυστυχώς οι νεμόμενοι την εξουσία του κράτους μας όπως ακριβώς απέτυχαν στην οικονομική πολιτική και την διαχείριση εσόδων και εξόδων του κράτους, με την ίδια ανικανότητα που τους διακρίνει στην άσκηση των καθηκόντων τους, χειρίζονται και το θέμα των εισβολέων δρώντας εις βάρους τόσο των Ελλήνων όσο και των εισβολέων.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/