ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ - Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο 58χρονος επαγγελματίας από το Ηράκλειο, που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα αγόρια, που δεν δίστασε να "εκμεταλλετεί" ακόμα και ένα 17χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες.

 Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, χωρίς δικηγόρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αρνήθηκε να του οριστεί συνήγορος απο το δικαστήριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 58χρονος έμοιαζε αφημένος, αφού δεν αρνήθηκε καμία απο τις κατηγορίες που τον βαρύνουν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Ο 58χρονος που το απόγευμα της Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον της αντιεισαγγελέως Ηρακλείου, ζούσε μόνος του. Τα τελευταία χρόνια, είχε χάσει τους γονείς του.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μόνιμο ερωτικό δεσμό, όμως, παράλληλα, φρόντιζε να ικανοποιεί τις νοσηρές του ορέξεις με τους ανήλικους. Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια έναντι αμοιβής και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου. Οι σοκαριστικές πτυχές της υπόθεσης Ο ένας από τους δύο ανήλικους, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 58χρονο, ήταν μαθητής ειδικού σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και 17 ετών, ο ανήλικος σκέφτεται και συμπεριφέρεται σαν ένα επτάχρονο παιδάκι. 

 Ο 17χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ήταν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του 58χρονου τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, ενώ ο δεύτερος ανήλικος, ο 14χρονος, «συναναστρεφόταν» μαζί του την τελευταία διετία και φέρεται να έπαιρνε «χαρτζιλίκι» από τον κατηγορούμενο. Η σύλληψη Η σύλληψη του έγινε στο σπίτι του, σε περιοχή δυτικά της πόλης του Ηρακλείου και μάλιστα ήταν επεισοδιακή, καθώς στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να τους απωθήσει. Λίγο νωρίτερα, είχε αποχωρήσει από το σπίτι του το 14χρονο αγόρι, το οποίο, στη συνέχεια, εξετάστηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/