ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΣΦΑΓΗ 100 ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ! ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΕΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ...


Μυρωδιά καμένης σάρκας, διαμελισμένα πτώματα, παρανάλωμα πυρός οι κατοικίες, βομβαρδισμοί. Σε μια εποχή που η ΕΕ βομβαρδίζει μιντιακά και ιδεολογικά τους ευρωπαικούς λαούς με το ιδεώδες της πολυπολιτισμικότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας για μια ειρηνική συνύπαρξη, οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί έχουν καταδικασθεί σε θάνατο για τη διαφoρετικότητά τους σε θρησκεία, γλώσσα και ιστορία. 

 Ο αποφασιστικός νέος ηγέτης της Ουκρανίας τήρησε τη δημόσια δέσμευσή του για ξεκαθάρισμα της υπόθεσης εντός ολίγων ημερών. Ο Ουκρανικός στρατός ανέλαβε χτές το πρωί δραστική επιχείρηση εκκαθάρισης (εθνοκάθαρσης) . Ιδιωτικές κατοικίες βομβαρδίστηκαν και οι οικογένειες έζησαν τη τραγωδία στη θέα των διαμελισμένων πτωμάτων των ανθρώπων τους , διάσπαρτα σε χωματόδρομους και κήπους.

 Μετά την αεροπορική επιδρομή με βομβαρδιστικό SU-25 σε κατοικημένες περιοχές το πρωί της 02/07/14 κατά τις 11 π.μ. στο χωριό παλιά Kondrashovka του Λουγκάνσκ δημιουργήθηκαν 4 τεράστιοι κρατήρες από την έκρηξη πυραύλων παλαιάς γενιάς που έχουν τη δυνατότητα να χτυπούν με όλμους των 2 τόννων σε μια απόσταση 120 χλμ . Στην πολύνεκρη επίθεση στην παλιά Kondrashovka σκοτώθηκε και ένα παιδί 5 χρονών την επομένη των γεννεθλίων του. Πρόκειται για τον Vanya Ermilov του οποίου το σπίτι βομβαρδίστηκε. 

Σκοτώθηκε και ο πατέρας του Vladimir Ermilov ο οποίος παρά το θανάσιμο τραυματισμό του έκανε τα τελευταία του βήματα με το γιό του στην αγκαλιά προκειμένου να απεγκλωβισθεί και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και εξέπνευσε .Το παιδί σύμφωνα με τους περιοίκους ήταν ήδη νεκρό.ΠΗΓΗ - http://www.noznewz.com/