Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ Χ@ΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η TELEGRAPH


Για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού μπλοκ, των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, κάνει λόγο δημοσίευμα της Telegraph, αναφερόμενο και στη Χρυσή Αυγή. Καθώς οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, τα ακροδεξιά κόμματα, όπως το FNP της Μαρίν Λεπέν, σχεδιάζουν ένα πολιτικό μπλοκ που θα μπορούσε να έχει μία μόνιμη επίπτωση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

 Κάποια κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ ακραία για να μετέχουν σε αυτό. Άλλα, όπως το UKIP είναι ποιο "απρόθυμα" όσον αφορά τη συσχέτηση τους με την άκρα δεξιά. Οι δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι τα ακροδεξιά κόμματα, σε 12 από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να κερδίσουν την εκπροσώπηση τους στο ευρωκοινοβούλιο. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα δίνει την δυνατότητα να εκλέξουν 44 ακροδεξιούς ευρωβουλευτές, μία αύξηση 20% από τις προηγούμενες ευρωεκλογές στη σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου. 

 Η Χρυσή Αυγή, που αναφέρεται στον Χίτλερ ως μία «μεγάλη προσωπικότητα», αναμένεται να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές, ενώ το ουγγρικό υπερεθνικιστικό κόμμα αναμένεται να εκλέξει τέσσερις, αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...