Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΤΟ 86% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...


Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση διενεργήθη από το Pew Research Center σχετικά με τις σκέψεις που κυριαρχούν στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

 Το αποτέλεσμα της έρευνας στην Ελλάδα προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στους κυβερνώντες, φανερά ή κρυφά, την Χώρα, αφού έδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα της μη ανοχής, από τους Έλληνες, της πολυπολιτισμικής προπαγάνδας που του διοχετεύουν κρουνηδόν τα κανάλια των εργολάβων. 

 Σύμφωνα με την έρευνα, που απηχεί την κοινωνική πραγματικότητα που ο καθείς βλέπει στον περίγυρο του, το 86% των Ελλήνων θέλει «λιγότερους μετανάστες στη χώρα». Όπερ μεθερμηνευόμενο, το 86% των Ελλήνων ταυτίζεται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό, αφού όλα τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» τάσσονται, ανοιχτά ή κρυφά, υπέρ της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στην χώρα.

 Είτε μιλήσουμε για τον Πάνο Καμμένο που ως βουλευτής της ΝΔ, τασσόταν υπέρ της μετανάστευσης, σιωπώντας υπόπτως έναντι των Ελλήνων πολιτών, είτε μιλήσουμε για τον Τσίπρα και την αριστερά, όλα τα κόμματα εμπράκτως στηρίζουν την επιδείνωση της κατάστασης που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες. 

Μπορεί, προεκλογικά, τα αποκόμματα να αποκρύπτουν ή να αλλάζουν τις θέσεις τους για το μεταναστευτικό, όμως οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί την αλήθεια και θα τους δώσουν την πρέπουσα απάντηση στις κάλπες!

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...