Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ... ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...


Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Οικονομικών «προκλητικό». «Ήταν προκλητικός χθες απέναντι στην κοινωνία και απίστευτα ανιστόρητος για την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών.

 «Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει... και προφανώς ο άνθρωπος δεν ξέρει τι γίνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών ο κ. Κακλαμάνης άφησε να εννοηθεί ότι οι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν εύκολα την οποιαδήποτε τροπολογία που θα προχωρά σε άρση της απαγόρευσης για την πρώτη κατοικία: « Για να πάω στο θέμα των πλειστηριασμών και θα το δείτε, αυτή τη φορά, δεν θα ειπωθει από τους βουλευτές: ''Αααα βελτιώσαμε λίγο τους όρους αρα ψηφίζουμε τους πλειστηριασμούς''.

 Αυτη τη φορά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο» τόνισε με νόημα ο κ. Κακλαμάνης. Σε αντιδιαστολή με την κριτική του στον κ. Στουρνάρα ο Νικήτας Κακλαμάνης εξήρε το ήθος του Κωστή Χατζηδάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την άλλη μεριά, ο Χατζηδάκης ένας άνθρωπος σεμνός που προσπαθεί να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική αλλά σέβεται την ελληνική κουινωνία».

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr