Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΠΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΥΠΜΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...!!!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ETHNIKISMOS.NET ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...

Αυτός ο ψευδομάρτυρας που λέει για τον Μπούκουρα τόσα ψέματα όπως οι άλλοι ψευδομάρτυρες, λέει και ένα ψέμα που αποδεικνύεται με βάση τις ημερομηνίες. Λέει, λοιπόν, ο ψευδομάρτυρας στο κείμενο της κατάθεσης που δημοσιεύουν τα σάιτ σε PDF, δηλαδή δεν το βγάζουν από το μυαλό τους, αλλά είναι αυτούσιο το έγγραφο της κατάθεσης:

 «Επίσης, κατά την προεκλογική περίοδο τα μέλη του κόμματος χαιρετούσαν ναζιστικά, ισχυριζόμενοι ότι τα χέρια αυτά μπορεί να χαιρετούν έτσι, δηλαδή ναζιστικά, αλλά δεν έχουν κλέψει, όπως είχε δηλώσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος». «Κατά την προεκλογική περίοδο», λέει ο ψευταράς, δηλαδή το πολύ μέχρι τις 17 Ιουνίου 2012.

 Πότε, όμως, έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Ν. Μιχαλολιάκος; Σε μια Γιορτή Νεολαίας στις 20 Οκτωβρίου 2012. Αύριο το πρωί μια ωραία αγωγή και μήνυση. Έχει και το θράσος και η απάτη τα όριά της.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr