Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ... ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!

ΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ "ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ" Ή "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ" Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ... ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΧΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ.

Διαταγή με την οποία καλούνται να ετοιμάσουν τα κορυφαία οπλικά συστήματα της χώρας για την παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, παρέλαβαν πριν από μερικές ώρες, με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την επικράτεια. 

Είναι αυτονόητο ότι σήμανε συναγερμός, αφού το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μικρό, με αποτέλεσμα να απαιτείται η καταβολή μεγάλης προσπάθειας από το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να συνδυαστεί η προετοιμασία του υλικού με την επιτυχή διεκπεραίωση του ημερήσιου φόρτου εργασίας των μονάδων, που πλέον έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ωστόσο, τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι θετικά, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται, ότι σε συνέχεια του «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2013» όπου διαψεύστηκαν φημολογίες περί «κατάρρευσης» του συστήματος λόγω της οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να ενισχυθεί το μήνυμα περί του αντιθέτου, προς κάθε κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο… 

 Ας ελπίσουμε, ότι αυτό θα γίνει αντιληπτό από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και να μην επιχειρηθεί η υπονόμευση με επιχειρήματα του τύπου «το κάνουν για να δείξουν ‘πατριωτικό’ πρόσωπο για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής». Επιτέλους, οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να αφεθούν ΕΚΤΟΣ του πολιτικού – κομματικού παιχνιδιού να κάνουν τη δουλειά τους, σε επίπεδο συμβολισμών και αποτρεπτικού μηνύματος. 

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να εξασφαλιστεί το ελάχιστο δυνατόν υπό τις παρούσες συνθήκες, δηλαδή η εύρυθμη λειτουργία των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων, αφού η κρίση δεν επιτρέπει σχέδια για την προμήθεια νέων, σε τομείς που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε την απόλυτη προτεραιότητα. 

Υπ’ αυτή την έννοια, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η ψήφος «παρόν» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, αλλά και τις επιφυλάξεις των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», στην ψηφοφορία για την έγκριση προώθησης προς υλοποίησης 20 προγραμμάτων χαμηλού κόστους με το βλέμμα στραμμένο στην ως άνω αναφερθείσα λογική.

 Θα ήταν μεγάλη υπόθεση να υπήρχε ένα ομόθυμο «ΝΑΙ» από τον πολιτικό κόσμο και στη συνέχεια ας κατέθετε δήλωση κάθε κόμμα όπου θα καταγραφόταν η όποια επιφύλαξη για τη μέθοδο υλοποίησης και την αναμφισβήτητη ανάγκη περιφρούρησης της νομιμότητας από όλους.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr