Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1981 - ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...


Συμπληρώνονται σήμερα 32 χρόνια από τη νίκη του Πασόκ στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου του 1981 με το συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 48%. Για μια ακόμη φορά ο δυστυχής Ελληνικός λαός εξαπατήθηκε, φέρνοντας στην εξουσία τον αλήστου μνήμης αμερικανόφερτο δημαγωγό Ανδρέα Παπανδρέου, όπου με συνθήματα όπως «Η Ελλάδα στους Έλληνες», «Έξω οι βάσεις του θανάτου» και το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», κατάφερε να μετατρέψει ακόμη περισσότερο την πατρίδα σε θλιβερό προτεκτοράτο του ξένου παράγοντα. 

Κυβέρνησε την Ελλάδα με τη λεγόμενη "γενιά του πολυτεχνείου", η οποία ανέδειξε αληθινούς κλέφτες και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου. Συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή το κόμμα αυτό νομιμοποίησε τη μίζα και τη ρεμούλα με τη γνωστή φράση του Παπανδρέου «είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και 500 εκατομμύρια» αναφερόμενος σε κάποια μίζα την οποία είχε λάβει κάποιο στέλεχος του κόμματος του.

 Η φράση αυτή έδωσε το έναυσμα για τη λεηλασία του Εθνικού πλούτου με χιλιάδες σκάνδαλα, δημιουργώντας ελλείμματα τα οποία σήμερα καλείται να πληρώσει στη κυριολεξία μα το αίμα του ο Ελληνικός λαός. Για να μη δώσουν λόγο για όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει εναντίον της χώρας, κατασκεύασαν το νόμο έκτρωμα περί ευθύνης υπουργών, ώστε να παραγράφονται οι ποινικά κολάσιμες πράξεις τους. 

Βλέποντας να πλησιάζει ο χρόνος για να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους, δεν δίστασαν να φυλακίσουν τον Αρχηγό τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, οι οποίοι τους κατονόμασαν με το πραγματικό όνομα τους. Τους είπαν κλέφτες και απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, αρνούμενοι να συνεργαστούν με ο μεταπολιτευτικό καθεστώς της μίζας και της διαφθοράς. 

Αυτό το οποίο δεν προέβλεψαν ήταν η υγιής αντίδραση του Ελληνικού λαού, ο οποίος συμπαραστέκεται στον δίκαιο Αγώνα της Χρυσής Αυγής, παρά τον οχετό λάσπης που ρίχνουν τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς.

 Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και συνεχώς όλοι και περισσότεροι Έλληνες θα απαιτήσουν τη μοναδική λύση για την πατρίδα μας: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com