Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

TEΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΣΩΤΗΡΗ...


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 30χρονος Σωτήρης Χατζηαθανασίου του Νικολάου, κάτοικος Πατρών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, 21 Αυγούστου, στα Καλάβρυτα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, ενώ η ταφή του θα γίνει από το Κοιμητήριο Παραλίας.

 Οι γιατροί της ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο κατέβαλαν υπεράνθρωπεςς προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν. Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατά την πτώση του από το δίκυκλο που οδηγούσε και νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

 Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος νέος και στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης ένας φίλος του, γλίστρησε στα χαλίκια που είχε ο δρόμος και οι δύο νέοι βρέθηκαν στην άσφαλτο, με τον οδηγό να τραυματίζεται βαριά σύμφωνα με το dete.gr. Η τραγική είδηση για τον τόσο πρόωρο χαμό του Σωτήρη Χατζηαθανασίου βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς αλλά και τους φίλους του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι ο Σωτήρης δεν είναι πλέον στην ζωή...!

 Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί στα Καλάβρυτα προκειμένου να υποβάλει αίτηση για εργασία σε εργοτάξιο που ζητούσε προσωπικό.

ΠΗΓΗ - http://www.makeleio.gr