Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ - ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...


Στα άκρα καθώς φαίνεται θέλουν οι Αλβανοί να οδηγήσουν τα πράγματα. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ οι αστυνομικές αρχές της Κακαβιάς, αυτή τη φορά ο αλβανός διοικητής Admir Abrija, έδωσαν εντολή να μην περάσει προς Αλβανία κανένας έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει πρόσκληση ή δεν δικαιολογεί το ταξίδι του στην Αλβανια. 

 Αυτό γίνεται, ισχυρίζονται οι αλβανικές αρχές, διότι η ελληνική αστυνομία Κακαβιάς έχει εμποδίσει αδικαιολόγητα εκατοντάδες αλβανούς υπηκόους να μπουν στη χώρα. Ωστόσο όλα τα τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση με ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς η αλβανικά πλευρά εφάρμοσε πλέον την αρχή της αμοιβαιότητας.

 Κι αυτό, που ίσως πρέπει να παρατηρήσει κανείς, η αρχή αμοιβαιότητας έχει αφεθεί στο χέρι ενός αστυνομικού διευθυντή ενώ κανένας ανώτερος επίσημος δεν έχει πάρει ακόμα θέση. Μέχρι αυτή τη στιγμή 4 έλληνες πολίτες δεν τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν προς Αλβανία.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε