Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ: ΚΥΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ… ΑΛΒΑΝΙΑ!!!


Τι θα λέγατε αν σας πληροφορούσαμε ότι Πακιστανοί λαθρομετανάστευσαν στην Αλβανία; Σίγουρα, θα νομίζατε ότι πρόκειται για… ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο. Κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινό! 

 Η αλβανική αστυνομία, λοιπόν, συνέλαβε χθες 24 λαθρομετανάστες από το Πακιστάν (ενώ διέφυγε ο Αλβανός διακινητής τους), σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Αργυρόκαστρο, ενώ προσπαθούσαν να ταξιδέψουν στο εσωτερικό της χώρας (όχι με κατεύθυνση την Ελλάδα). Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! 

Τους τελευταίους οκτώ μήνες οι μεθοριακές αρχές του Αργυροκάστρου έχουν συλλάβει πάνω από 370 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Τυνησία, τη Συρία και την Παλαιστίνη!

 (ΥΓ): Για να δούμε, έχουν τα κότσια οι συνήθεις «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», Ελλάδος κι εξωτερικού, να συμπαρασταθούν και στους «κατατρεγμένους οικονομικούς λαθρομετανάστες» στην Αλβανία και να απαιτήσουν τη «νομιμοποίηση όλων», ή θα το κάνουν γαργάρα, γιατί η Νέα Τάξη τους χρυσοπληρώνει να σκούζουν μόνο για την Ελλάδα;