Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ …ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ! ΚΑΤΕΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....












Ο ΣΥΡΙΖΑ, σκέπτεται να προωθήσει για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον γνωστό παρλαπίπα διασκεδαστή Λάκη Λαζόπουλο.Η επιλογή του μοιάζει για …γκανιάν , δοθέντος ότι ο ταλαντούχος αυτός καλλιτέχνης χαίρει μεγάλης δημοτικότητας απανταχού της Ελλάδας, όχι ως ηθοποίος, που ισχυρίζεται πως είναι αλλά για τις αλαφροϊσκιωτες παρλάτες του από το σταθμό του ΑΛΦΑ, εκάστην Τρίτην όπου σερβίρεται και ντάλα ψιλοκομμένος αριστερός πατσάς, ιδεοληψία την οποία κέκτησε ο Λάκης από τα πέτρινα χρόνια της άσκημης παιδικής ηλικίας που είχε.

 Το πόπολο τον χαίρεται ακόμη και στον ρόλο του παρλαπίπα, αλλά δυσφορεί όταν βγάζει εξάρσεις υπέρ της κουτσής αριστεράς, εμβολίζοντας παραλλήλως άλλες ιδεολογίες… ισχυρότερες . Πάντως η έμπνευση των Τσιπραίων να τον καλέσουν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος είναι πολύ καλή, Παραμένει άγνωστος η αποδοχή της από τον Λαζόπουλο… Δοθέντος δε ως ευφυής που είναι ή εμφανίζεται ..διασκεδαστικά ως τοιούτος, θα το σκεφθεί ,αν και κάποιοι από το περιβάλλον του λένε με σημασία: 

“Μα μαλάκας είναι να συνδεθεί με κομματικό άρμα, δηλαδή να αφήσει το γάμο και να πάει σε πουρνάρια;..Εν τάξει…συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ.. αλλά ..πάει πολύ να θυσιαστεί… “ Εμείς γνωρίζουμε ότι είναι …προοδευτικό πουρνάρι ο ΣΥΡΙΖΑ…Ο Λαζόπουλος δεν είναι πουρνάρι…απλά ο ατυχής θεωρεί ότι είναι προοδευτικός… Παιδιόθεν τα χαζά του… Θα έχει πλάκα ,εν τούτοις να είναι αντίπαλος ..με το Κασιδιάρη -γκανιάν κι αυτός της Χρυσής Αυγής ..η οποία επίσης προτίθεται να τον κατεβάσει ..για δήμαρχο Αθηναίων… Λαζόπουλος-Κασιαδιάρης… στην αρένα..θα γίνει της Μελίνας το κάγκελο. Αναμένουμε να συνδιασκεδάσουμε!