ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. "ΝΟΙΚΙΑΖΕ" 21ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ 5.000 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Μια ακόμη υπόθεση μαστροπείας μέσω του διαδικτύου στην Κρήτη, αποκάλυψε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, συλλαμβάνοντας 33χρονο απο την Αθήνα ως μαστροπό αλλά και 21χρονη Μολδαβή. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα ανάλογου περιεχομένου αγγελία για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών απο 21χρονη Μολδαβή που διέμενε σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

 Άντρας της Ασφάλειας υποδυόμενος τον ενδιαφερόμενο πελάτη, επικοινώνησε στο κινητό τηλέφωνο και κλείστηκε συμφωνία για τις σεξουαλικές υπηρεσίες της κοπέλλας επι μια εβδομάδα έναντι αμοιβής 5.000 ευρώ, σύμφωνα με το Το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Χανίων, όπου εμφανίστηκε ο 33χρονος συνοδεύοντας την 21χρονη και συνελήφθη αμέσως μόλις πήρε τα χρήματα.

 Παράλληλα συνελήφθη και η 21χρονη Μολδαβή καθώς πάνω της βρέθηκε ένα στιλέτο. Επιπλέον οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το ακριβό αυτοκίνητο τύπου τζιπ, με το οποίο έγινε η μεταφορά και των δύο απο το Ηράκλειο στα Χανιά, καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.