ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ “ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ” ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ... 28/9/2014


Κοινή εμφάνιση-αλήθεια δεν ντρέπεται;-έκαναν Καραμανλής και Σαμαράς στη Χαλκιδική για το μνημόσυνο των 40 ετών της Μοναρχοφασιστικής Δεξιάς που παρέδοσε τη χώρα στον Γιώργο Παπανδρέου για να την οδηγήσει στο ΔΝΤ και στα τραπεζικά κυκλώματα των τοκογλύφων που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό. 

16 «Ήμουν κι εγώ παρών στο προσυνέδριο της παράταξης πριν από 40 χρόνια, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας”, είπε περήφανος ο προδότης του Λαού, όταν έσπαζε πόρτες και παράθυρα στην Καλαμάτα με τα Τάγματα Εφόδου της εγκληματικής συμμορίας του Αβέρωφ. 10 «Συμμαχητής ο Κώστας Καραμανλής, ήμασταν μαζί τότε.

 Τώρα ήμαστε αλλαγμένοι στην όψη, αλλά έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τρία πράγματα: την πατρίδα μας, τη δημοκρατία, την παράταξή μας. Και είμαστε περήφανοι για το ρόλο που έπαιξε και παίζει αυτή η παράταξη», πρόσθεσε ο Σαμαράς. «Η εθνική ενότητα είναι υποχρέωση όλων σε μια δημοκρατία, αλλά είναι κύριο και πρωταρχικό καθήκων εκείνων που δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους. 

Αυτοί πρέπει να δώσουν το χέρι και σε εκείνους που κάποτε έβλαψαν τον τόπο», πρόσθεσε. 11 «Αυτό ήταν το μήνυμα από το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, μήνυμα συμφιλίωσης αλλά με το βλέμμα εμπρός», τόνισε καταλήγοντας πως «αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξής μας». Αφού μνημόνευσε έναν προς έναν όλους τους προκατόχους του στην προεδρία της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στον «αγωνιστή της παράταξης, Παύλο Μπακογιάννη, από τη δολοφονία του οποίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια». 

 Αναφερόμενος στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τόνισε πως «για αυτό όλοι υποκλίνονται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όμως μην ξεχνάτε ότι για όλα αυτά είχε δεχτεί πόλεμο. Αλλά ο Καραμανλής έμεινε ακλόνητος στην πορεία του. Και εμείς στη ΝΔ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κληρονομιά αυτή που άφησε στην πατρίδα μας». 

255 Αιχμές άφησε για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «ακόμα και όταν επικράτησε ο λαϊκισμός, η παράταξη προειδοποιούσε. Όταν η χώρα ζούσε με δανεικά, όλοι λέγαμε ότι δεν είναι λαϊκή πολιτική αυτό. Όλοι τώρα ξέρουμε πόσο ακριβά πληρώσαμε εκείνες τις επιλογές». Και έστρεψε τα βέλη του προς το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «σήμερα το να υπονομεύεις τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ είναι επικίνδυνο». 

Και πρόσθεσε: «τα αντιφατικά γραπτά τους τους προδίδουν. Η κακή ηθοποιία στην πολιτική πληρώνεται». Και επιχειρώντας μια αυτοκριτική παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη και παραλείψεις «αλλά “λεφτά υπάρχουν” εμείς δεν είπαμε ποτέ». «Η επιστροφή στο “λεφτά υπάρχουν” τρομάζουν… πώς να το κάνουμε. 

Η επιστροφή στο “τζάμπα όλα| τρομάζει… πώς να το κάνουμε. Παροχές που θα μας αναγκάσουν να στραφούμε σε δανεικά τρομάζουν… πώς να το κάνουμε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις εξαγγελίες Τσίπρα από τη ΔΕΘ. «Παίζουν με πράγματα πιο μεγάλα από το μπόϊ τους. Πόσο εύκολο είναι να βρίζει κανείς από το να είναι υπεύθυνος και σοβαρός», κατέληξε.

 Ο Αντώνης Σαμαράς θύμισε τις αντιρρήσεις της ΝΔ, ως αντιπολίτευση, στο πρόγραμμα του πρώτου μνημονίου τονίζοντας: «Δικαιωθήκαμε. Κι όταν ανέλαβα τη χώρα μου είπαν “Πρόσεχε. Κρατάς μια χειροβομβίδα στα χέρια σου”. Αυτή τη χειροβομβίδα που απειλούσε τη χώρα την εξουδετέρωσα. Δεν την άφησα να εκραγεί»

 Ένας γελοίος συρφετός Γερμανοτσολιάδων που νομίζουν ότι μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο 1944.

ΠΗΓΗ - http://fifo.blog-spot.gr/