Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έδωσε πόδι στους εθελοντές της οργάνωσης "Χριστιανοί του Γεδεών" από τη βάση τους το Μάρτιο. 

 Οι Γεδεών είναι μια ευαγγελική χριστιανική οργάνωση με βασική δραστηριότητα να διανέμει αντίγραφα της Βίβλου δωρεάν. 

 Οι Γραφές ήταν πολύ προσβλητικες και παραβίαζαν τον κανόνα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους.

 Ομως στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένοι να εμμείνουν στις ισλαμικές πρακτικές κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Το προσωπικό των ΗΠΑ που συνήθιζαν να πίνουν τον καφέ τους οδηγώντας κατά την εργασία τους θα πρέπει να αφήσουν αυτή τη συνήθεια σε αναμονή για περίπου ένα μήνα. 

Είναι μία από τις λίγες αλλαγές στον τρόπο ζωής που οι Αμερικανοί θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού. Το Ραμαντάν είναι ο ένατος μήνας του ισλαμικού ημερολογίου. 

Οι αξιωματούχοι αναμένουν το Ραμαζάνι να ξεκινήσει με την ανατολή, το Σάββατο, ανάλογα με το πότε διακρίνεται το νέο φεγγάρι. Αν και δεν απαιτείται να νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, στο Μπαχρέιν, στους Αμερικανούς μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο ή να τεθούν υπό κράτηση από τις τοπικές αρχές για το φαγητό, το ποτό ή το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους όταν βρίσκονται εκτός στρατιωτικής βάσης κατά τη διάρκεια των ωρών φωτός της ημέρας.

 Αν και δεν είναι μια απαίτηση από τις αρχές του Μπαχρέιν, το Πολεμικό Ναυτικό απαιτεί ότι οι άνδρες πρέπει να φορούν πουκάμισα με μακριά μανίκια και οι γυναίκες να φορούν μπλούζες με μανίκια που να καλύπτουν τους αγκώνες. Επίσης, οι άνδρες πρέπει να φορούν μακρύ παντελόνι, και οι γυναίκες πρέπει να φορούν παντελόνια ή φούστες που να καλύπτουν τα γόνατα.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/