Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ - ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟ TWITTER - ''ΧΕΖΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ''... ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO ΤΟΥ 2004...


Απίστευτες εκφράσεις χρησιμοποίησαν οι συντάκτες ισπανικής εφημερίδας μετά το γκολ της ομάδας μας που έστειλε τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στην παράταση! 

 Ένα υβριστικό και προσβλητικό, tweet για την Ελλάδα, ανέβασε στο λογαριασμό της η ισπανική εφημερίδα Diario de Sevilla, αμέσως μετά το γκολ της εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα. Το μήνυμα κατέβηκε από τον λογαριασμό της εφημερίδας γρήγορα. Αρκετοί, όμως, πρόλαβαν να το αποτυπώσουν. 

 Το μήνυμα έγραφε στα ισπανικά: «Χ…ζω στους νεκρούς΄Ελληνες της πο…ας Ελλάδας». tweet-ispanoi-ubristiko Στη συνέχεια, ανέβηκε το εξής: «Το προηγούμενο μήνυμα σχετικά με το Μουντιάλ βγήκε από λάθος. Ζητούμε συγγνώμη». 

 Όμως αρκετά ήταν τα μηνύματα τόσο από ισπανούς όσο και από άλλες εθνικότητες που τα έβαλαν με την εφημερίδα για την απαράδεκτη συμπεριφορά. Μέχρι στιγμής πάντως εκτός από την συγγνώμη που είπαν μέσω twitter δεν υπήρξε κάποια επίσημη απάντηση για το ποιος ευθύνεται για το μήνυμα αυτό. Κάποιοι μάλιστα έφτιαξαν και…πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο το μήνυμα για να δείξουν την αγανάκτηση τους προς την πράξη αυτή.

ΠΗΓΗ - http://www.makeleio.gr/