Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ - ΝΕΑ ΜΑ'Ι'ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ...


Παράλληλα προς την εκστρατεία λάσπης και συκοφάντησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ξεκίνησε εσχάτως και η εκστρατεία των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων. Η αρχή έγινε με το Δήμο Αθηναίων, όπου το Καθεστώς των υπαλλήλων του Μπόμπολα αβαντάρει κατά προβοκατόρικο τρόπο τον Καμίνη και σήμερα σειρά πήρε η Περιφέρεια Αττικής με ποσοστά τα οποία δεν πείθουν ούτε νηπιαγωγείο! Σε δημοσκόπηση-μαϊμού της Marc, η υποψηφιότητα του συναγωνιστή Η. Παναγιώταρου με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" κατατάσσεται στην 5η θέση, με ποσοστό 8%. 

Οι εκλεκτοί του Μπομπολιστάν, παρουσιάζονται όπως ήταν φυσικό με αυξημένα ποσοστά: πρώτος ο Σγουρός με 19,5%, δεύτερος ο Παχατουρίδης με 17,6% και τρίτη η Δούρου με 17%. Είναι προφανές πως η επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει. Οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης ανέλαβαν δουλειά, επιδιώκοντας δια του ψυχολογικού επηρεασμού να περιορίσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. 

Τόσο όμως στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη ελληνική επικράτεια, οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" θα θριαμβεύσουν προς δυστυχία και τρόμο των ανθελλήνων, των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, των πολιτικών ανδρείκελων και των μεγαλοεργολάβων του δημοσίου.

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com