Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;;; ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!

 Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών (αριθ. 250/2014) απορρίπτει τις αιτιάσεις του βουλευτή, υποψήφιου δημάρχου Αθήνας, κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, κρίνοντας πως «δεν διαπιστώνεται ότι συντρέχουν γεγονότα ικανά να εγείρουν υπόνοιες μεροληψίας των ειδικών ανακριτριών». Οι εφέτες που κλήθηκαν να κρίνουν την αίτηση του κατηγορούμενου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης διευκρινίζουν, με το σκεπτικό του βουλεύματός τους, ότι οι δύο συνάδελφοί τους που κρίνουν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής «δεν έχουν εκδηλώσει οποιαδήποτε προτίμηση υπέρ ή κατά συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος». 

Μάλιστα, στο βούλευμα σημειώνεται πως στα έγγραφα της δικογραφίας «τίθενται πάντοτε εισαγωγικά στις λέξεις "Χρυσή Αυγή" ώστε να καθίσταται φανερό ότι οι διατάξεις και οι ερωτήσεις αναφέρονται στην εγκληματική οργάνωση και δεν δημιουργείται σύγχυση ότι αφορούν στο πολιτικό κόμμα που φέρει το όνομα "Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή" το οποίο έχει νόμιμα ιδρυθεί». 

 Καταλαβαινετε τι λεει το βουλευμα των δικαστικων;;;Οτι οι κατηγοριες και η ανακριση αφορουν την οργανωση ''Χρυση Αυγη'' και οχι το κομμα....''Λαικος Συνδεσμος - Χρυση Αυγη'' Δηλαδη θεωρουν οτι αλλο πραγμα η ''Χρυση Αυγη'' και αλλο πραγμα το κομμα ''Λαικος Συνδεσμος - Χρυση Αυγη!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;ΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ''ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''; Και αν ισχυει αυτο: 

1) ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ''ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''; 

2) ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ''ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Πρεπει να κινηθουν αμεσα οι βουλευτες και να ζητησουν διευκρινησεις απο τον Αρειο Παγο . Πρεπει αμεσα οι βουλευτες να φερουν το θεμα στην βουλη. Πρεπει αμεσα να γινουν ανακοινωσεις σε ολα τα ΜΜΕ

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr