ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ...


Mega και Star έδειχναν πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και δεν τολμούσαν να πουν τον πραγματικό αριθμό των συγκεντρωμένων Μια οδυνηρή ήττα υπέστησαν τα κανάλια της διαπλοκής και συλλήβδην το βρώμικο καθεστώς των πολιτικάντηδων με την αποψινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Συντάγματος. 

50 χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση των αδίκως προφυλακισμένων Συναγωνιστών μας, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Λίγο νωρίτερα το γνωστό θλιβερό μπουλούκι των αναρχοαριστερών και των αντιφασιστών σε Μοναστηράκι και Προπύλαια διοργάνωσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις, αλλά δεν κατάφεραν να μαζευτούν ούτε τρεις κι ο κούκος! 

Παρόλα αυτά τα κανάλια της διαπλοκής επέλεξαν να προβάλλουν τις άθλιες συγκεντρώσεις των γνωστών - αγνώστων και να κάνουν "γαργάρα" την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Το Star έκανε λόγο για 3000 συγκεντρωμένους, ενώ δείχνει πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ το Mega στέκεται στην μουσική υπόκρουση και δεν τολμά να αναφέρει αριθμό συγκεντρωμένων. Το Newsit του Ευαγγελάτου από την άλλη έγραψε για 2500 Χρυσαυγίτες! Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού...


Ρεπορτάζ Mega
Ρεπορτάζ Star
ΠΗΓΗ - http://gregosantonios.blogspot.gr