Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ - Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ...


Υπογράφοντες ως «φίλοι και σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα», κρατικοδίαιτοι αριστεριστές βρήκαν στο κομματικό όργανο του Σύριζα, την εφημερίδα «Αυγή», το φιλικό βήμα για να εκφράσουν την θέση τους για την αποφυλάκιση των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη! Την ίδια ώρα κατά την οποία το αντεθνικό Καθεστώς διώκει αντισυνταγματικά και παράνομα ένα νόμιμο πολιτικό σχηματισμό, κρατώντας έγκλειστους στις φυλακές τον Αρχηγό και δύο βουλευτές του, το αντισυνταγματικό τόξο επαναφέρει το ζήτημα της εγχώριας τρομοκρατίας, η οποία έχει σαφή πολιτικά και ιδεολογικά στοιχεία: η τρομοκρατία στην Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι απότοκος των συμπλεγμάτων της Αριστεράς και μηχανισμός επιβολής της κυριαρχίας της. 

Εν μέσω λοιπόν της αγαστής συνεργασίας των αριστεριστών απατεώνων με τα ανδρείκελα της ψοφοδεξιάς και την ολιγαρχία του πλούτου, άνοιξε η όρεξη των μαρξιστοειδών τα οποία διακρίνουν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουν στα συνεταιράκια τους στο αντισυνταγματικό τόξο, το ζήτημα της αποφυλάκισης του τρομοκράτη Σ. Ξηρού και την χορήγηση αδειών(σε πρώτη φάση) στους τρομοκράτες Δ. Κουφοντίνα και Α. Γιωτόπουλο.

 Με περηφάνια και προσδοκίες, η φυλλάδα του Σύριζα φιλοξένησε ως εκ τούτου κείμενο, το οποίο και εκφράζει δημοσίως την ανωτέρω απαίτηση, υπό την σκέπη και πολιτική στήριξη του Σύριζα, το οποίο -όλως τυχαίως- υποστηρίζουν όλοι οι τρομοκράτες κι αυτό τους ανταποδίδει την αφοσίωσή τους δια της διαρκούς και ποικιλόμορφης στηρίξεώς του. «Μια μικρή αναδρομή Το καλοκαίρι του 2002, μετά τον τραυματισμό του Σάββα Ξηρού από εκρηκτικό μηχανισμό στον Πειραιά, ακολουθεί κύμα συλλήψεων κατηγορουμένων ως μελών της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη.

Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, τα ΜΜΕ, το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του κράτους, εγχώρια και διεθνή «αντιτρομοκρατικά» επιτελεία, με όχημα τις συλλήψεις των κατηγορουμένων ως μελών της 17Ν, καταπάτησαν το Σύνταγμα, στοιχειώδη ατομικά δικαιώματα και δικονομικές εγγυήσεις, συκοφάντησαν ανθρώπους και διαδρομές, επιδόθηκαν στη μεγαλύτερη ιδεολογική επίθεση, από τη Μεταπολίτευση, κατά της ιστορίας της Αριστεράς και των κινημάτων αντίστασης από τον Εμφύλιο μέχρι τότε.

 Επρόκειτο για γενικευμένη υστερία, που κάποια στιγμή προκάλεσε αμηχανία στους ίδιους τους εμπνευστές της», γράφουν οι φίλοι των τρομοκρατών υπό την ενθάρρυνση του πολιτικού τους φορέα που εδρεύει στη Κουμουνδούρου. Και συνεχίζουν στο ίδιο προκλητικό ύφος: «Να αποφυλακιστεί για λογούς υγείας ο Σ. Ξηρός Έτσι, διέπραξαν το έγκλημα του "Ευαγγελισμού" κατά του πολυτραυματία κρατούμενου Σάββα Ξηρού, επέβαλαν συνθήκες απομόνωσης σε όλους τους προφυλακισμένους, ποινικοποίησαν προσωπικές σχέσεις, με πλέον ακραίο παράδειγμα την προφυλάκιση και την παραπομπή στη δίκη της Αγγελικής Σωτηροπούλου, αρνήθηκαν τον πολιτικό χαρακτήρα των ενεργειών της 17Ν, παρουσιάζοντας τους κατηγορούμενους ως παράφρονες εγκληματίες, αρνούμενοι τη δίκη τους από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο, όπως ορίζει σαφώς το Σύνταγμα, και, επιτιθέμενοι με πρωτοφανές μένος κατά όσων υποστήριξαν ότι οι κατηγορούμενοι είναι πολιτικοί κρατούμενοι, πραγματοποίησαν μια δίκη στην οποία κυριάρχησαν η φασιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης και το ολοκληρωτικό τεκμήριο της ενοχής. 

Σε ένα ντελίριο εκδικητικότητας, το κράτος εφάρμοσε απέναντι στους κατ' αυτό «μη πολιτικούς» εχθρούς του το κατ' εξοχήν πολιτικό τρίπτυχο «ειδικές συνθήκες κράτησης - ειδικές δίκες - ειδικές καταδίκες». Στο αντεθνικό Καθεστώς της σαπίλας, έχουν θέση και δικαιώματα οι τρομοκράτες, οι διεφθαρμένοι, οι προδότες, οι παιδεραστές και εγκληματίες λαθροεισβολείς, αλλά δεν έχουν οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι και διώκονται σήμερα για αδικήματα γνώμης, κατά παράβαση των Νόμων και του Συντάγματος. 

Η «προστάτιδα» της δημοκρατίας Αριστερά, πετά τη μάσκα: «Μια μεγάλη αδικία Σήμερα, εντεκάμισι χρόνια μετά το τρομοκαλοκαίρι του 2002, οι «ειδικές συνθήκες - ειδικές δίκες - ειδικές καταδίκες» διευρύνονται κατά όλων όσους το κράτος θεωρεί ότι αμφισβητούν το μονοπώλιό του στη βία (υποθέσεις Επαναστατικού Αγώνα, Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς κ.λπ.), τα ανεκδιήγητα ιδεολογήματα των «δύο άκρων» και της «καταδίκης της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται» κυριαρχούν στον δημόσιο πολιτικό διάλογο, ο Σάββας Ξηρός, με κατεστραμμένη υγεία και με σοβαρό κίνδυνο για την ίδια τη ζωή του, παραμένει στη φυλακή και στους ισοβίτες Δημήτρη Κουφοντίνα και Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, ενώ έχουν τεκμηριώσει πάνω από τρία χρόνια το σχετικό δικαίωμα, οι αρμόδιοι αρνούνται να τους χορηγήσουν τη νόμιμη κάθε δίμηνο άδεια εξόδου από τη φυλακή. Πρόκειται περί σκανδάλου, καθώς στην άρνηση του συμβουλίου (διεύθυνση των φυλακών, εισαγγελέας, κοινωνικός λειτουργός) δεν υπάρχει καμία επιχειρηματολογία και, ακόμα χειρότερα -και εντελώς παράνομα- δεν μπαίνει καν στον κόπο να απαντήσει στους αιτούντες την άδεια εξόδου. 

Δεν είναι δικό μας έργο να γνωρίζουμε το ποσοστό ευθύνης που έχουν σε αυτή την αποκρουστική αυθαιρεσία η κυβέρνηση, ο «διεθνής παράγοντας» ή γνωστές πολιτικές και εφοπλιστικές οικογένειες, γνωρίζουμε ωστόσο ότι στην άρνηση του συμβουλίου φυλακής συμπυκνώνεται όλη η πολιτική του ελληνικού κράτους απέναντι σε αυτή την υπόθεση, και όχι μόνο: εκδικητικότητα, παραδειγματισμός, μνησικακία, υποτέλεια, ολιγωρία, ευθυνοφοβία.», γράφουν τα ορφανά του Μαρξ, θέτοντας υπό την προστατευτική αγκαλιά του Σύριζα το σύνολο των τρομοκρατικών οργανώσεων. Κι αυτοί οι θρασύδειλοι παρακρατικοί, έχουν το θράσος να υποδεικνύουν στην ψοφοδεξιά του Σαμαρά και στη Χούντα του Μνημονίου, να διωχθεί η Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση»!

 Και καταλήγουν οι παρακρατικοί πραίτορες της μεταπολίτευσης: «Μια μεγαλύτερη υποχρέωση Αυτό το αίσχος πρέπει να τελειώσει τώρα. Η άρνηση άδειας εξόδου, σε συνδυασμό με τις ειδικές συνθήκες κράτησης του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου αποτελούν βασανιστήριο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπά, επικαλούμενος την «ιδιαιτερότητα της υπόθεσης» ή άλλες προτεραιότητες, ιδιαίτερα τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστεράς, νομικοί και ιατρικοί φορείς, κινήσεις και ενώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Γνωρίζουμε ότι στην εποχή των μνημονίων και της γενικευμένης εξαθλίωσης η ζωή υποτιμάται, όμως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν εκποιείται, ούτε δανειοδοτείται». 

Το παραλήρημα φέρει την υπογραφή «φίλοι και σύντροφοι του Δημήτρη Κουφοντίνα». Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι «φίλοι και σύντροφοι (στελέχη και βουλευτές) του Σύριζα», αλλά το κυνήγι της εξουσίας και η πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος επιτάσσει μεγαλύτερη προσοχή. Τούτο άλλωστε έχουν υποδείξει στον Mr Alexis και οι Αμερικανοί σύμμαχοι και συμπαραστάτες του, κατά τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ. Όμως το αίμα νερό δεν γίνεται: η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο και μάλιστα ιδιαιτέρως βεβαρυμμένο. Οι πατριώτες της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, δεν έχουν παρά να συγχαρούν τον πρόεδρό τους για τη συμμαχία με τους υπερασπιστές των τρομοκρατών, προκειμένου να φιμώσουν τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Άλλωστε όλοι χωρούν στο βόθρο του αντισυνταγματικού τόξου: καπιταλιστές, πασόκοι μιζαδόροι, κομπιναδόροι της Συγγρού, εργατοπατέρες του Περισσού και βεβαίως οι φίλοι των τρομοκρατών από την Κουμουνδούρου! Ας γνωρίζουν, ότι αυτό το καρκίνωμα του Έθνους, θα το εκριζώσει ο Ελληνικός Λαός!

ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com