Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΝΕΑ ΦΩΤΟ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...


Ένας ψύχραιμος εκτελεστής που φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ είναι ο μοναδικός που πυροβολούσε και εκτελούσε στην επιχείρηση του Νέου Ηρακλείου. Αυτό δείχνει το video που κατέγραψε την σκηνή. Χρησιμοποίησε 12 σφαίρες, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής ευρήματα στο χώρο της επίθεσης, από ένα όπλο Zastava. Όπλο, που μπορεί να πυροβολεί κατά ριπάς, αρκεί ο χειριστής του να μην πάρει το δάκτυλο του από τη σκανδάλη. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο φαίνονται οι δράστες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Ο ένας που πυροβόλησε φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ και ο συνεργός του κράνος. Η όλη σκηνή του εγκλήματος διήρκησε περίπου 10 δευτερόλεπτα. Όπως καταγράφεται στο βίντεο ο εκτελεστής πλησίασε τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην είσοδο των γραφείων και άρχισε να πυροβολεί.

 Τα πρώτα πυρά δέχτηκε το τέταρτο άτομο που ήταν στην παρέα ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και έτρεξε στο εσωτερικό του κτηρίου. Στη συνέχεια ο εκτελεστής στόχευσε τον 29χρονο Αλέξανδρο Γέροντα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο Α. Γέροντας, αν και τραυματίας, προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ηρακλείου, ωστόσο λίγα μέτρα μακρύτερα κατέρρευσε. 

 Ακολούθως ο εκτελεστής πυροβόλησε, σχεδόν εξ επαφής, τους άλλους δύο και μάλιστα πριν τραπεί σε φυγή τους έριξε τη χαριστική βολή.

ΠΗΓΗ - http://www.contraseolous.gr