Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426, οι δράστες έφτασαν στο σημείο με μία μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού, σταμάτησαν 30 μέτρα μακριά από τα γραφεία, από την απέναντι πλευρά. 

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, κατέβηκαν από τη μηχανή , πέρασαν το δρόμο και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν εκεί συμμετέχοντας στην ομάδα περιφρούρησης. Ο ένας από τους δράστες, τους πλησίασε και άρχισε να πυροβολεί ψύχραιμα και πολλές φορές. Αρχικά πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων τον ένα από τους τέσσερις νεαρούς, ο οποίος ξεκίνησε να τρέχει προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

 Στη συνέχεια, πυροβόλησε τον 29χρονο Αλέξανδρο που αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό, φέροντας τραύματα στη σπλήνα και τον θώρακα. Στη συνέχεια γύρισε και πυροβόλησε τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη και μάλιστα δεν δίστασε να σταθεί σχεδόν από πάνω τους και τους ρίξει την χαριστική βολή. Οι δύο νεκροί δέχθηκαν από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο ένας από τους δύο πυροβολήθηκε και στο στομάχι. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλη η επιχείρηση κρατά μόλις 10 δευτερόλεπτα.

 Στη συνέχεια οι δράστες πέρασαν απέναντι ανέβηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν. Σημειώνεται ότι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και άλλα βίντεο, τόσο από ένα σουπερμάρκετ όσο και από κάμερες ασφαλείας εταιριών που βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες κατά τη διαφυγή τους. Την ίδια στιγμή, "κλειδί" αποτελεί η μαρτυρία του τέταρτου νεαρού που πυροβολήθηκε δύο φορές από τον δράστη αλλά δεν τραυματίστηκε. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τον ALPHA, όταν ο δράστης είχε πλησιάσει γύρω στα 15 μέτρα , έτυχε να κοιτάει προς αυτή την κατεύθυνση και τον είδε με το όπλο. 

Ο νεαρός, γύρισε και άρχισε να τρέχει προς τα γραφεία. Η μαρτυρία του κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντική καθώς είδε τους δράστες . Οι εικόνες λίγο μετά το δολοφονικό χτύπημα Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τον πανικό που επικράτησε μετά τη δολοφονική επίθεση ενώ οι δύο νεαροί κείτονται νεκροί. Περίοικοι έχουν συγκεντρωθεί και τα ασθενοφόρα είναι καθ' οδόν. Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής υπάρχει και δεύτερο βίντεο που αποκαλύπτει καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γεώργιος Γεννηματάς σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο 29χρονος τραυματίας από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Ο νεαρός βρίσκεται σε καταστολή και χθες το απόγευμα παρουσίασε ταχυκαρδία, κάτι που ανησύχησε του γιατρούς. Σήμερα ωστόσο η μητέρα του Αλέξανδρου, Όλγα Βλάχου ανέφερε ότι μέχρι χθες το βράδυ τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευχάριστα, σήμερα όμως έχει σταθεροποιηθεί η πίεση του παιδιού, κάτι που είναι ευχάριστο.

 Παρόλα αυτά οι γιατροί είναι συγκρατημένοι γιατί τα πάντα μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη, λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του. Το θετικό είναι ότι έχει μείνει ανέπαφη η καρδιά του. Η κ. Βλάχου συμπληρώνει ότι ο γιος της είναι ένα καλό παιδί, είναι αιμοδότης και δωρητής οργάνων και υπενθύμισε ότι ο πόνος είναι ίδιος για όλες τις μανάδες οι οποίες δεν έχουν πολιτικές ταυτότητες ή αντιπαλότητες.




ΠΗΓΗ - http://apollonios.pblogs.gr