ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ME ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΕΙΠΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ!!! ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ... ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ!!!


Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη να επιτεθεί μεταξύ άλλον στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια -για το γεγονός ότι δήλωσε πως στο εξής δεν θα απαντά σε βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος- αποκαλώντας τον δικτάτορα. «Τι είναι; Δικτάτωρ;» είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη. 

 Μάλιστα ο τελευταίος προανήγγειλε και αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής. Απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χ.Α. είπε: «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική.

 Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων».

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr