Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ… ΓΚΡΙΝΙΕΣ...


Δε φαίνεται να αποδίδουν καρπούς οι διώξεις της πρασινοκοκκινομπλέ χουντάρας του κλεπτοκρατικού τόξου κι άρχισε η… γκρίνια. Έτσι, σε… ηττοπαθές άρθρο του στην παραδοσιακή ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος («Βήμα»), με τίτλο «Όλα είναι ένα ψέμα», καθεστωτικός δημοσιογράφος εκφράζει την απογοήτευσή του από την αντίδραση του ελληνικού λαού στις μεθοδεύσεις της ξενόδουλης και ξενοκίνητης χουντάρας.

 Ας την απολαύσουμε: 

«Σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής δείχνουν το ίδιο: παρά τα όσα συνέβησαν κρατάει ένα ποσοστό που βρίσκεται κοντά στο 7 με 8%. Οπότε το ερώτημα επανέρχεται: τι αντιπροσωπεύει τελικά αυτό το ποσοστό, το οποίο παντού και σταθερά καταγράφεται ακόμα και σήμερα αν μη τι άλλο υψηλότερο από εκείνο του συγκυβερνώντος ΠαΣοΚ;». 

(ΥΓ): Κι αυτός πιστεύει (ή παριστάνει ότι πιστεύει…) τα περί 7-8% των δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται. Και που να ’βλεπε τα ποσοστά που καταγράφονται στις κανονικές δημοσκοπήσεις, στις κρυφές, να βλέπατε τι θα ’γραφε!

ΠΗΓΗ - http://ethnikismos.net