Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΣΟΚ 2,5% - Χ.Α 27%...


Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Πανά, τα αποτελέσματα έπειτα από αναγωγή είναι… 

ΝΔ 20% 
ΣΥΡΙΖΑ 30% 
ΠΑΣΟΚ 2,5% 
ΑΝΕΛ 10% 
Χ.Α. 27% 
ΔΗΜΑΡ 1,5 % 
ΚΚΕ 6,5% 
ΑΛΛΟ 15,5%.

 Ιχνος Αυτό που βλέπουμε είναι ότι καταρρέει η ΝΔ. και ότι η Χ.Α. ήδη έχει περάσει στη δεύτερη θέση. Οι δε μεγάλες ηλικίες που ήταν στην ΝΔ, σύμφωνα με ευρήματα της δημοσκόπησης, μετατοπίζονται προς Χ.Α. Δηλαδή: “Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι” σε λίγο … Δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει αυτό που αναδημοσιεύουμε από το ( elatora)γιατί αν προσθέσουμε όλα τα ποσοστά βγαίνουν πάνω από το 100% Ένα είναι σίγουρο πάντως ! 

Έτσι που το πάει η ΝΔ και το Πασοκ (το νέο ανδρόγυνο) αυτό, αν το δείτε στις εκλογές, να μην εκπλαγείτε. Ο κόσμος θέλει να έχει ( Σταδιακή απεμπλοκή), από την καταστροφή του . Και θα το κάνει, με αυτόν, που δεν έχει μέσα ξαναζεσταμένα !!! Ο Σύριζα είναι 70% το παλιό Πασόκ. Τι θέλουν να μας πουν τώρα πως έχουν αλλάξει ? Γιατί δεν άλλαζαν από το πρώτο ή το Δεύτερο μνημόνιο και να μην ψήφιζαν. 

 Όλοι ξέρουμε πως οι άνθρωποι γεννιούνται δεν φτιάχνονται μπορεί να προσαρμόζονται αλλά μέσα τους παραμένουν αυτοί που είναι. Αν έχεις γεννηθεί προδότης , προδότης θα πεθάνεις !

ΠΗΓΗ - http://fornews.gr