Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΤΡΙΤΟ... ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!


Γελάνε όλοι οι σοβαροί άνθρωποι στη χώρα με την περιβόητη «λίστα Δένδια» και τα 32… κακουργήματα της Χρυσής Αυγής (στα οποία περιλαμβάνεται μέχρι και επίθεση εναντίον της…). Επειδή, λοιπόν, κρίνονται τελείως ασόβαρα, είναι σε εξέλιξη προσπάθεια ενίσχυσής τους, κι από άλλα… κακουργήματα, πολύ σοβαρά και… ιδιαζόντος απεχθή που φανερώνουν αναμφισβήτητα ότι η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι… εγκληματική οργάνωση! 

Έτσι, η βουλευτίνα Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βήμα fm, προέβη στην παρακάτω… συγκλονιστική καταγγελία: στις 8 Ιουλίου (και τώρα το θυμήθηκε!), ομάδα από επτά με οκτώ μέλη (είχαν κολλήσει τις κομματικές τους ταυτότητες στο… κούτελο), συγκεντρώθηκαν έξω από την εξοχική της κατοικία (που είναι δεν είπε, γιατί άραγε;) και φώναζαν συνθήματα εναντίον της. Βέβαια, η ίδια… δεν ήταν εκεί, αλλά της το είπε μια καλή γειτόνισσα «που πετάχτηκε έντρομη στο δρόμο» (φαίνεται θα… έμοιαζαν και φοβήθηκε μην την περάσουν για την Πιπιλή και την… λιντσάρουν). 

 Σίγουρα, αυτή η καταγγελία… αλλάζει τα δεδομένα. Είναι το 33ο και… μακρύτερο κακούργημα της Χρυσής Αυγής, που αναμένεται να… πληρωθεί πολύ ακριβά! (ΥΓ): Περιέργως πως, η απόπειρα… δολοφονίας από τρεις (άγνωστους) χρυσαυγίτες (σίγουρα θα ήταν και μέλη!) κατά του συριζαίου Στρατούλη (εδώ Στρατούλης, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή!), δεν συμπεριελήφθη στα… κακουργήματα της Χρυσής Αυγής; Σοβαρότατη παράλειψη!

 Η καταγγέλουσα στην Βουλή:




ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr