Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΣΤΟ '' ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ '' ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ '' ΓΙΑΤΡΟΥΣ ''...


Αιφνιδιαστική επίσκεψη έκανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ", ένα από τα οκτώ που εκκενώνονται από ασθενείς αυτές τις ημέρες ώστε να ξεκινήσει η ένταξη σε καθεστώς κινητικότητας 1.600 εργαζομένων, μεταξύ αυτών 230 γιατροί. 

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε αντιμέτωπος με εργαζόμενους οι οποίοι έκαναν τα παράπονά τους και για άλλη μια φορά στοιχημάτισε ότι δεν θα απολυθεί κανείς. "Η διαδικασία της κινητικότητας λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι, όλα πάνε καλά", δήλωσε στο MEGA ο υπουργός Υγείας, ενώ απευθυνόμενος σε εργαζόμενο του είπε: 

"Άν απολυθείς, μαζί σου θα φύγω και εγώ" Την ίδια στιγμή έρευνα του υπουργείου υγείας δείχνει όργιο σπατάλης σε νοσοκομεία με παραγγελίες υλικών που ξεπερνούν κάθε όριο Για παράδειγμα σε νοσοκομείο της Αττικής παραγγέλθηκαν επιθέματα κατάκλισης αξίας 1.600.000 ευρώ σε 5 χρόνια.... ποσότητα που δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί από τους ασθενείς σε αυτό το χρονικό διάστημα!!! 

Αμέσως μετά τον έλεγχο οι παραγγελίες έπεσαν κάθετα και ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις. Έλεγχοι γίνονται επίσης, σε όλη την επικράτεια σε "φουσκωμένους " λογαριασμούς διοικητών νοσοκομείων και γιατρών στους οποίους ηχεί παρατηρηθεί και απότομη αύξηση περιουσιακών στοιχείων. Δείτε το βίντεο από το MEGA