ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ...

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΞΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


Διορίστηκε εκπρόσωπός μας στην Παγκόσμια Τράπεζα!!!!!!!!!!!


Ξαφνιάζει η είδηση ότι ο Χρήστος Παπουτσής, πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 15 Σεπτεμβρίου. 

 Το υπουργείο Ανάπτυξης αρκείται στο να επισημαίνει ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία της κυβέρνησης με την Παγκόσμια Τράπεζα στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, διευκόλυνση του επιχειρείν και περαιτέρω αναβάθμιση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα. 

 Ας σημειωθεί ότι ο Χρήστος Παπουτσής έμεινε γνωστός για το άπειρο ξύλο που έπεσε επί δικαίων και αδίκων στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.

 NA ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ …. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ??? ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????? 

 Και η κόρη του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα; 

 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Και η κόρη του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα; Απ’οτι φαίνεται υπάρχει οικογενειακό δέσιμο με την Παγκόσμια Τράπεζα αλλιώς δεν εξηγείται πως και η κόρη του Χρήστου Παπουτσή, Μελίνα συμμετέχει σε επίσημη αποστολή της. Η κόρη του Χρήστου Παπουτσή, νέου εκπροσώπου -από τον Σεπτέμβριο- της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Ζωή Μελίνα βρίσκεται εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά για σπουδές και στη συνέχεια εργαζόμενη.

 Με σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Yale κατόπιν υποτροφίας του ιδρύματος Fulbright η Ζωή Μελίνα Παπουτσή, βρέθηκε το 2011 Φιλιππίνες, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μετέχοντας στην επίσημη αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό την ιδιότητα results and fiduciary rewie, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Φιλιππίνων raissa robles.

 Στη φωτογραφία εικονίζεται με τον Claus Decker ως μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζα σε διήμερη εκδήλωση του Justpal Community of Practice Meeting που έγινε στις 11 και 12 Ιουνίου του 2012.