Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ... ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ... ΥΠΟ-ΨΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2020...!


Προετοιμάζει η Άγκυρα το κλίμα για ενδεχόμενη απόρριψη της Τουρκίας ως διοργανώτριας των Ολυμπιακών Αγώνων το 2020 όπως το διεκδικεί: Ετοιμάζεται δε να ρίξει το ανάθεμα στους διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί! Η απόφαση θα ληφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στην Αργεντινή όπου θα μεταβεί για να συμμετάσχει στην συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ Ερντογάν. 

 Οι διαδηλώσεις
 Ο αρθρογράφος της Milliyet, κ. Μεχμέτ Τεζκάν, δίνοντας προφανώς μια γεύση των επίσημων εκτιμήσεων ανέφερε πως η Τουρκία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Επίσης ο Τούρκος Υπουργός για την ΕΕ, κ. Εγκεμέν Μπαγίς, δήλωσε ότι οι διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί θα ευθύνονται για μια πιθανή αποτυχία της Τουρκίας να φιλοξενήσει τους Αγώνες.

 Αβεβαιότητα μετά 7 χρόνια 
 Πάντως ο αρθρογράφος της Milliyet για να καταγράψει και μια μορφή ''πίεσης'' θυμίζει την περίπτωση της Βραζιλίας η οποία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά τις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα που διήρκεσαν για μήνες. Το πρόβλημα, όπως αναφέρει, δεν είναι οι διαδηλώσεις. Το πρόβλημα συνίσταται, λέει ωμά, στο ότι κανείς δεν γνωρίζει τι είδους χώρα θα γίνει η Τουρκία μέσα σε 7 χρόνια. Στη συνέλευση της ΔΟΕ θα παρευρεθούν επίσης και ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, και ο Πρωθυποργός της Ιαπωνίας, Σίντζο Άμπε.