ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ....


Όπως όλα δείχνουν οι ίδιοι που κτύπησαν με αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, αυτή την φορά σφαγίασαν με χημικά όπλα αμάχους στην Συρία. Η μέθοδος είναι η ίδια: Εξοντώνουν έναν μεγάλο αριθμό αμάχων που ανήκουν υποτίθεται στο δικό τους στρατόπεδο και ρίχνουν το φταίξιμο στον εχθρό, στην προκειμένη περίπτωση στον Άσσαντ.

 Με αυτόν τον μακιαβελικό τρόπο υποκινούν την επέμβαση στην Συρία της στρατιωτικής μηχανής των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους. Για την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Συρία υπάρχουν σκηνοθετημένα videos από τους τρομοκράτες που δείχνουν θύματα της χημικής επίθεσης, που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται περί κομπάρσων ερασιτεχνών ηθοποιών. Υπάρχουν όμως και πραγματικά θύματα μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά. 

Στην πρόσφατη χρήση χημικών στην Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 19.8 σε μια περιοχή που ελέγχεται από τους τρομοκράτες ισλαμιστές, στην Ζαμάλκα, και που απέχει περίπου 5 χλμ από το κέντρο της Δαμασκού χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδιες ρουκέτες με γέμισμα χημικές ενώσεις φωσφόρου. 

Σύμφωνα με τους τρομοκράτες και τα φερέφωνά τους τα θύματα ανέρχονται από μερικές δεκάδες έως χιλιάδες. Κατά την διάρκεια της επίθεσης με τα χημικά ο νόμιμος συριακός στρατός είχε ξεκινήσει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα περίχωρα της Δαμασκού πολύ κοντά στην Ζαμάλκα, κάτι που σίγουρα γνώριζαν οι αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες από τις δορυφορικές παρατηρήσεις τους και από τους επί τόπου πράκτορες τους. 

Έτσι αβίαστα συμπεραίνουμε ότι η χρονική στιγμή της επίθεσης με χημικά και η αμέσως επακολουθήσασα προπαγάνδα των σιωνιστικών ΜΜΕ ήταν πλήρως ενορχηστρωμένη από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι από τους σιωνιστές ελεγχόμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας αμέσως μετά την επίθεση εγκολπώθηκαν πλήρως την άποψη των τρομοκρατών, ότι δηλαδή η συριακή κυβέρνηση έκανε χρήση χημικών ακριβώς κάτω από την μύτη των ισραηλινών και αμερικανικών πρακτόρων. 

Και αυτό όταν όλοι οι στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν ότι ο Άσσαντ νικάει τους τρομοκράτες σε όλα τα μέτωπα και επίκειται η πλήρης επικράτησή του. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ απαίτησαν από τον Ομπάμα την επέμβαση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και τον άμεσο βομβαρδισμό προεπιλεγμένων στόχων των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσσαντ. 

Η Ρωσία με σαφήνεια δήλωσε ότι η όλη υπόθεση είναι μια χονδροειδής προβοκάτσια για να ενοχοποιηθεί ο νόμιμος συριακός στρατός για εγκλήματα πολέμου. Το Ισραήλ επιθυμεί διακαώς την ήττα του Άσσαντ και πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές σε επιλεγμένους στόχους στο έδαφος της Συρίας, παραβιάζοντας κατά συρροή διεθνείς νόμους. 

Για το Ισραήλ ο Άσσαντ, η Ρωσία, το Ιράν και η παλαιστινιακή οργάνωση Χεζμπολάχ είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από ότι η Αl Qaida και για αυτό προτιμούν στην Συρία μια νίκη των τρομοκρατών αυτής της οργάνωσης παρά την επικράτηση του Άσσαντ. 

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονισθεί ότι το Ισραήλ κατέχει υπερσύγχρονη τεχνολογία κατασκευής χημικών όπλων και άριστη προπαγανδιστική μηχανή, όπως π.χ. CNN και Washington Post, που του δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσει επιτυχώς μια τέτοια επίθεση με χημικά, να ρίξει το φταίξιμο στους αντιπάλους του και να προωθήσει έτσι τα απεχθή και αιματοβαμμένα σχέδιά του. 

Το Ισραήλ και οι Αμερικανοσιωνιστές ήταν η κινητήρια δύναμη στους πολέμους των ΗΠΑ εναντίον του Ιράκ που βασίστηκαν στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως η ισραηλινή προπαγάνδα ήταν η κινητήρια δύναμη για την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, κάτι που αποδείχτηκε εντελώς ψευδές.
 Νομίζουν κάποιοι ότι είναι απίθανος ο συλλογισμός να διοχετεύτηκαν χημικά όπλα ισραηλινής κατασκευής στους τρομοκράτες της Al Nusra (παρακλάδι της Al Qaida στην Συρία) και αυτοί με αυτοσχέδιες ρουκέτες να έπληξαν την από αυτούς τους ίδιους ελεγχόμενη περιοχή της Δαμασκού; 

Ο στόχος είναι ο ίδιος όπως αυτός της 11ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή να οδηγήσουν οι Αμερικανοσιωνιστές τις ΗΠΑ και τους προθύμους σε έναν πόλεμο τον οποίο δεν θέλει η αμερικανική κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας την προπαγανδιστική τους μηχανή περί δήθεν εγκλημάτων πολέμου εκ μέρους του αντιπάλου.

 Οι τρομοκράτες ισλαμιστές που καθοδηγούνται από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία υπό την σημαία της Αl Qaida ξανακτύπησαν, αυτή την φορά στην Συρία.