Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΙΜΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!


Μπορεί οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές να γίνονται του χρόνου (κατά 99,9% στις 25 Μαΐου 2014, μαζί με τις ευρωεκλογές), αλλά οι σχετικές συζητήσεις για τους υποψηφίους έχουν ήδη αρχίσει. Ιδού ένα σενάριο που διακινήθηκε αυτές τις ημέρες για το πρόσωπο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων: «Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία για τους μεγάλους δήμους. 

Για την Αθήνα υπάρχουν πληροφορίες που επιμένουν ότι μπορεί να υποστηριχθεί καλλιτέχνης. Μάλιστα, ορισμένοι διακινούν και δύο ονόματα ηθοποιών, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αλέξη Tσίπρα, απήχηση στην κοινωνική βάση άλλων κομμάτων, καθώς και επικοινωνιακό χάρισμα. Πρόκειται για τους Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Κιμούλη, οι οποίοι με βάση τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου, μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τη στόχευση, για την προώθηση μιας υπερκομματικής υποψηφιότητας, που είχε τις προϋποθέσεις να προσελκύσει ψηφοφόρους ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης. 

Στο πλαίσιο αυτό, περνούν σε δεύτερο πλάνο οι σκέψεις για μια καθαρά πολιτική υποψηφιότητα (είχε ακουστεί μεταξύ άλλων το όνομα της Ρένιας Δούρου)».Τα βρήκαμε σκούρα, ε; Και πάμε σε υποψηφιότητα life style. Πάρτε το χαμπάρι συριζόμουτρα: όποιον και να κατεβάζετε θα τα φάτε τα μούτρα σας!(ΥΓ): Εμείς πάντως επιθυμούμε σφόδρα τον Λάκη με τα ψηλά… κασέ. Για να τον σκίσουμε σα… χασέ!