ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ...ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...


Λίγες ώρες μετά την εντολή του Ουκρανού προέδρου Π.Ποροσένκο, οι ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου προχώρησαν σε διάπραξη εγκλημάτων πολέμου βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές στο Σλαβιάνσκ, και στο Κραματόρσκ όπου χτύπησαν και το νοσοκομείο και το σχολείο της πόλης με αποτέλεσμα τον θάνατο δέκα άοπλων πολιτών.

 Την ίδια στιγμή ξεκίνησε μεγάλη επίθεση με άρματα μάχης στο Karlivka ένα χωριό που αποτελεί είσοδο στην μεγάλη πόλη του Ντονέτσκ. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται σφοδρές μάχες με τις δυνάμεις Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας.Μεγάλος αριθμός φορτηγών με στρατιώτες των δυνάμεων Αυτοάμυνας σπεύδει στην περιοχή.

 Στο Σλαβιάνσκ έχει ξεκινήσει σφυροκόπημα κατοικημένων περιοχών, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 βλήματα πυροβολικού να έχουν πλήξει την πόλη.Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού έχει διακοπή η παροχή νερού, φυσικού αερίου, και ηλεκτρικού ρεύματος.Σημειώνεται ότι ο βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών θεωρείται από τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο ως έγκλημα πολέμου, αλλά για τους γνωστούς λόγους στην Δύση έχουν “μυωπία” και δεν υποπίπτει στην αντίληψή τους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του RT από αργά τη νύχτα ακούγονταν εκρήξεις στο Ντόνετσκ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες λεωφορείο που πυρπολήθηκε στο Κραματορσκ από ουκρανική επίθεση νωρίς το πρωί, με τέσσερις επιβάτες νεκρούς και πέντε τραυματίες. Ο λόγος που χτυπούν άοπλο πληθυσμό είναι για να εμφυσήσουν τον φόβο και να του σπάσουν το ηθικό, με αυτές τις τεχνικές όμως καθιστούν πιο σίγουρη τη διάσπαση της Ουκρανίας, αλλά και άλλων ρωσόφωνων περιοχών που θα ακολουθήσουν, καθώς το αίμα “φωνάζει” για πάντα. Ακολουθούν βίντεο με το χτυπημένο λεωφορείο, με το βομβαρδισμό της πόλης, αλλά και με τις συγκρούσεις στην είσοδο του Ντονέτσκ.ΠΗΓΗ - http://www.noznewz.com/