Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΣΛΑΒΙΑΝΣΚ...


Την Κυριακή οι πολιτοφύλακες της Ομοσπονδίας του Ντονέτσκ δήλωσαν ότι ο Εθνικός Στρατός της Ουκρανίας χρησιμοποίησε άγνωστα χημικά όπλα στο χωριό ...Σεμένοβκα στα προάστια του Σλαβιάνσκ.

 Δυο μαχητές σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ντονέτσκ, 30 Ιουνίου – ΡΙΑ Νόβοστι.

 « Ο κόσμος με τα συμπτώματα δηλητηρίασης από χλώριο μεταφέρονται στα τοπικά νοσοκομεία του Σλαβιάνσκ μετά από βομβαρδισμό των προαστίων της πόλης από το Εθνικό στρατό του Κιέβου, οι οποίοι εκτελούν ειδική επιχείρηση τιμωρίας των υποστηρικτών της ανεξαρτησίας»- δήλωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής διοικητής της πολιτοφυλακής ‘Ιγκορ Στρελτσόβ. 

 «Τα συμπτώματα δηλητηρίασης με χλώριο είναι το τσούξιμο στα μάτια και «γδάρσιμο» στο λαιμό. Νομίζουμε, ότι αυτό που μας βομβάρδιζαν είχε στη βάση του χλώριο. Οι εκρήξεις γίνονται στον αέρα και αμέσως μετά το σημείο αυτό γεμίζει με άσπρο καπνό . Με αυτά τα πυρομαχικά κτυπάνε την ώρα που ο αέρας πάει προς την πλευρά της περιοχής μας.»- συμπλήρωσε μετά. 

 Στρελκόβ, Ίγορ του Ιωάννη είναι ένας απ΄ τους ηγέτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της μη αναγνωρισμένης Ντονέτσκ, διοικητής αυτοάμυνας του Σλαβιάνσκ. Τον γνωρίσαμε την άνοιξη του 2014 κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη Νοτιοανατολική περιοχή της Ουκρανίας ως ενεργό μέλος της ένοπλης πολιτοφυλακής οργάνωσης της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας, ο οποίος ηγήθηκε της πολιτοφυλακής Donbass.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/