Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΚΕΥΩΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ''Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ''...ΔΕΙΤΕ ΤΑ 6 ΒΙΝΤΕΟ...


Ο Αντώνης Σαμαράς, ο ενορχηστρωτής της συμμορίας που κατέλυσε την εν Ελλάδι δημοκρατία, φρόντισε με την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο να προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών. 

Αναφερόμενος, αναγκαστικά λόγω της αποκαλύψεως της σκευωρίας εντός του Ευρωκοινοβουλίου, στην πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «στη Δημοκρατία κυνηγάμε με πράξεις. 

Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις πράξεις και όχι τα πιστεύω της, ως εγκληματική οργάνωση. Οι ναζί ήταν οι χειρότεροι τύραννοι που έχει ζήσει ο ελληνικός λαός. Ακόμα και έτσι, η Δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση, κυνηγάει τη Χρυσή Αυγή». Θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε στην χλεύη των σκεπτόμενων ανθρώπων, αφού οι δηλώσεις του δεν συνάδουν ούτε με τα γεγονότα, ούτε με τις δηλώσεις των στελεχών της σκευωρίας. 

Δεν θα τον αφήσουμε, όμως, να λέει τέτοιου μεγέθους ανοησίες νομίζοντας ότι απευθύνεται σε χαχόλους που αγνοούν τα στοιχειώδη περί της πολιτικής επικαιρότητας. Λέει ο Σαμαράς ότι «η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις πράξεις και όχι τα πιστεύω της», όμως ο Σαμαράς διαψεύδεται από την ίδια την ανακριτική αρχή, που καταλογίζει ως «εγκλήματα» ομιλίες εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

 Διαψεύδεται από την ανακριτική αρχή, η οποία σε επίσημο δικαστικό έγγραφο έχει σημειώσει ότι αρκεί η βουλευτική ιδιότητα κάποιου, προκειμένου να θεωρηθεί υπόδικος. Διαψεύδεται από την ίδια την ανακριτική αρχή που σε επίσημο δικαστικό έγγραφο αποδίδει την ιδιότητα «μέλους εγκληματικής οργάνωσης» σε όποιον παρακολουθεί ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Διαψεύδεται από την ίδια την ανακριτική αρχή, που δρα με συντεταγμένο (από ψυχολόγους) σχέδιο, προκειμένου να φοβίσει τον κόσμο και να τον απομακρύνει από την Χρυσή Αυγή. 

Ακόμα και έτσι, η Δικαιοσύνη και όχι η κυβέρνηση, κυνηγάει τη Χρυσή Αυγή» σημειώνει, επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς, γενόμενος και Πινόκιο του Μεγάρου Μαξίμου, πέρα από Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων. Να του θυμίσουμε καθαρά ενδεικτικά τις δηλώσεις τόσο του ιδίου, όσο και στελεχών της συγκυβέρνησης και πρωτοστατών της όλης σκευωρίας, που αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση και όχι η Δικαιοσύνη είναι που κυνηγάει την Χρυσή Αυγή. 

Άλλωστε αυτό θα έπρεπε να ήταν προφανές, αφού όλα ξεκίνησαν από μία αναφορά που έστειλε ο Δένδιας στην συγχωριανή του Αθανασίου, συμπτωματικά αμέσως αφότου η Χρυσή Αυγή κατέθεσε αναφορά εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, που θάφτηκε στα συρτάρια της ίδιας εισαγγελικής αρχής.




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/