Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ε. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ - ''ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ''...


Η Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά, δεν είναι αυτό που λένε, "μία ακόμα" υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή: Είναι η σύζυγος του φυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά, μια από τις πολλές συζύγους των βουλευτών και στελεχών του κόμματος που φυλακίστηκαν με τις γνωστές και ομολογημένες - από τον ίδιο τον πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Π.Μπαλτάκο - διαδικασίες και μόνο εκ του λόγου αυτού η υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή έχει ξεχωριστεί σημασία. 

 Όποιος μιλήσει μαζί της αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για μια γυναίκα με βαθιά μόρφωση που έχει βιώσει πολλές ταλαιπωρίες, αλλά έχει ατσαλωμένη ψυχή. 

 Και αποκαλύπτει και κάτι συγκλονιστικό: "Οταν ασθένησε σοβαρά η μητέρα του Χρήστου Παππά πριν δυο μήνες και κινδύνευσε άμεσα η ζωή της, δεν του επέτρεψαν ούτε μια ολιγόωρη άδεια για να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο". Και συμπληρώνει:. "Αν ήταν αλλοεθνής ή τρομοκράτης οι πύλες του Κορυδαλλού θα είχαν ανοίξει διάπλατα".

 Σε μια πολιτική συζήτηση που είχαμε μαζί της καθορίζει τις προτεραιότητές της σε περίπτωση που εκλεγεί και ποιο πιστεύει ότι είναι το μέλλον του Λαϊκού Συνδέσμου. -Είστε υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Αν εκλεγείτε ποιές είναι οι προτεραιότητες που σαν εκλεγμένη Ευρωβουλευτής θα θέσετε με τη παρουσία σας στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; 

 "Η Ευρώπη πρέπει να μάθει ότι στην Ελλάδα έχουμε μια χούντα σταλινική η οποία επιδιώκει την φυσική εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων. Πρέπει να μπει ένα τέλος στις πολιτικές διώξεις. 

 Άμεσος στόχος μας επομένως είναι σε συνεργασία με τους Εθνικιστές της Ευρώπης οι οποίοι θα έχουν επίσης μεγάλη άνοδο και θα συναποτελέσουμε μια δυναμική ομάδα στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, να εργαστούμε για την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού, των βουλευτών και των συναγωνιστών μας. 

 Ένα κύκλωμα επίορκων οι οποίοι εκτελούν εντολές όπως αποκαλύφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, κρατά παράνομα και παντελώς αβάσιμα προφυλακισμένους τον αρχηγό ενός νομίμου πολιτικού κόμματος και τέσσερις βουλευτές μας, ανάμεσά τους και τον σύζυγό μου, Χρήστο Παππά, και διώκει ολόκληρη την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Δείτε και τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου της ΔΗΜΑΡ, του συνέταιρου του Σαμαρά « Αυτόν που ψήφισε τη Χρυσή Αυγή δεν τον σέβομαι». 

Αυτά τα άτομα μας κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας. Όπως είναι σταθερή και αμετακίνητη θέση της Χρυσής Αυγής, θα αγωνιστούμε να βάλουμε φρένο στις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις των τοκογλύφων και των χαρτογιακάδων υπαλλήλων τους , για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδας μας. 

 Η προάσπιση των εθνικών μας δικαίων από τη Μακεδονία και τη Θράκη μας, ως τον Πόντο, τη Βόρειο Ήπειρο και το Αιγαίο, η αντιμετώπιση της παράνομης εισροής μεταναστών από τρίτες χώρες οι οποίοι αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που ογξύνεται από τις πολιτικές των μνημονίων, και η αντίσταση στις πολιτικές που διαλύουν την εθνική μας παραγωγή και την οικονομία και οδηγούν στην ανεργία, και στον μαρασμό την παιδεία και τον πολιτισμό μας, είναι βασικά συστατικά της πολιτικής ατζέντας της Χρυσής Αυγής για την Ευρωβουλή". 

 - Εκτιμάτε πως η άνοδος των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου οφείλεται σε συγκυριακές συνθήκες που σχετίζονται με τις οικονομικές εξελίξεις και σε τι άραγε πιστεύετε πως οφείλεται η στροφή του εκλογικού σώματος που παρατηρείται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο; 

 "Το επιχείρημα περί «παροδικού φαινομένου» και περί «παραπλανημένων» πολιτών έχει καταρριφθεί. Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη πρόταση, την οποία ο Ελληνικός Λαός ενστερνίζεται και υποστηρίζει. 

Το απέδειξε στις αυτοδιοικητικές και θα το αποδείξει και στις Ευρωεκλογές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλυφικών και καπιταλιστικών συμφερόντων δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Οι λαοί της Ευρώπης βλέπουν πως τους ξεγέλασαν, και φυσιολογικά αντιδρούν και αντιστέκονται. Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε Εθνική Αντίσταση. Εμείς είμαστε πιστοί στις διαχρονικές μας θέσεις για την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων.

 Υποστηρίζουμε και μέσω της εκλογικής διαδικασίας όσα πιστεύουμε και αυτά συμπίπτουν όπως αποδεικνύεται με το λαϊκό αίσθημα σε ολόκληρη την Ευρώπη". 

 - Αν δεν κάνω λάθος είστε εκπαιδευτικός και εξ αυτού θα ήθελα να μου σχολιάσετε και να με προσανατολίσετε στα αίτια που οδηγούν τη σύγχρονη Ελλάδα να έχει το χειρότερο ποιοτικά επίπεδο σε θέματα που άπτονται της παρεχόμενης Παιδείας; "Είμαι Αρχαιολόγος και μητέρα τριών παιδιών. Βλέπω λοιπόν από πρώτο χέρι όσα διαμείβονται στην Παιδεία.

 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας για το επίπεδο των νέων μας. Σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση διαθέτουμε εξαιρετικό σε σπουδές ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο όμως οι πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ωθεί στο εξωτερικό. 

 Αυτό που είναι γεγονός είναι η πτώση της παρεχόμενης παιδείας και η αποχαύνωση των παιδιών μέσω της παρεχόμενης εκπαίδευσης η οποία απαξιώνει παντελώς τις κλασικές και ανθρωπιστικές σπουδές. Έχω πολλά να πω για το δρόμο που ακολουθήθηκε μέχρι να φθάσουμε στα σημερινά αποτελέσματα. 

Ας πούμε όμως εδώ κάτι απλό. Αν συγκρίνετε τα κείμενα που διδάσκονται σήμερα τα παιδιά με αυτά που διδαχθήκαμε εμείς ή ακόμη παλαιότερα οι γονείς μας, αντιλαμβάνεστε την προμελετημένη επιδίωξη να μισήσουν τα παιδιά την γνώση των Αρχαίων και να περιφρονήσουν όσα θα έπρεπε να καλλιεργούν την εθνική τους υπερηφάνεια. Όλα αυτά είμαστε εδώ για να τα αλλάξουμε, και θα το πράξουμε".

 - Πως άραγε μπορεί να συγκερασθεί μια κοινή πολιτική από ένα Ευρωπαϊκό διευθυντήριο για χώρες με διαφορετική πολιτισμική,οικονομική παράδοση και Εθνοσυλλογικούς οραματισμούς ; "Θέση μας είναι ότι η Πολιτική καθορίζει την Οικονομία και όχι το αντίθετο. Οι χώρες της Ευρώπης έχουν έναν κοινό παρονομαστή, μια κοινή βάση η οποία περιλαμβάνει την Χριστιανική θρησκεία και την κλασική παιδεία, αλλά και αρχαίους δεσμούς αίματος και παραδόσεων που έχουν σχηματοποιήσει ιδέες και αντιλήψεις ζωής. 

 Πάνω σε αυτές τις βάσεις θα εργαστούμε ώστε τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης να δημιουργήσουμε μια κοινή ταυτότητα στόχων και επιδιώξεων. Απέναντι στις υπερεθνικές ιδεοληψίες και τα συμφέροντα έχουμε να αντιτάξουμε την αυτόβουλη συνεργασία μας για την Ευρώπη των Εθνών". 

 - Ποιά είναι η στάση και η θέση του κόμματός σας απέναντι στην Ορθοδοξία; "Η Ορθοδοξία αποτελεί έναν βασικό πυλώνα της σύγχρονης εθνικής μας ταυτότητας και έναν γερό συνδετικό κρίκο των Ελλήνων μεταξύ τους. Από τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ως τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη η Ορθοδοξία αποτελεί στήριγμα και προστασία του Έθνους. Πρέπει να τονωθεί και να στηριχθεί ώστε να υλοποιήσει το ποιμαντικό και το εθνικό της έργο".

 - Πως νοιώθετε που είστε μια πολύτεκνη μητέρα με τον σύζυγό σας στη φυλακή ως πολιτικό κρατούμενο; "Αισθάνομαι υπερήφανη για τον σύζυγό μου. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι ακόμη περισσότερο τώρα, αν και είναι αλήθεια ότι πάντοτε τον θαύμαζα.

 Η καθημερινότητα είναι βεβαίως δύσκολη, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας που διανύουν την εφηβεία, και για μένα που στερούμαι τον σύντροφο και συναγωνιστή μου, αλλά και για τους γονείς του που είναι υπερήλικες. Όταν ασθένησε σοβαρά η μητέρα του πριν δυο μήνες και κινδύνευσε άμεσα η ζωή της, δεν του επέτρεψαν ούτε μια ολιγόωρη άδεια για να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο. 

Αν ήταν αλλοεθνής ή τρομοκράτης οι πύλες του Κορυδαλλού θα είχαν ανοίξει διάπλατα". Ξέρετε όμως τι συμβαίνει με μας τους Εθνικιστές; Τις δυσκολίες αυτές και όλον αυτό τον φόρτο συναισθημάτων, και ο Χρήστος Παππάς και εγώ, τις κάνουμε πολιτικό αγώνα. Έχουμε το Δίκαιο με το μέρος μας και πιστεύουμε ότι ο Θεός επιτρέπει αλλά δεν ευλογεί το άδικο. Σύντομα θα δικαιωθεί και ο ίδιος και ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας. Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό, να είστε βέβαιοι. 

 - Μια ευχή για τον ελληνικό αλό σε αυτές τις δύσκολες εποχές; "Δεν εύχομαι, ούτε ο ελληνικός λαός πρέπει να εύχεται και να αναμένει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και αγώνας. Να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Να προσεύχονται με πίστη στο Θεό και να αγωνίζονται. 

Να εργάζονται για την δική τους ηθική και πνευματική οικοδομή. Και να έχουν ως στόχο την ανάσταση του Γένους μας. Όταν η Πατρίδα πάει καλά, όλοι θα είμαστε καλά. Αγώνας-Πίστη-Νίκη. Η Ελλάδα θα νικήσει".

ΠΗΓΗ - http://www.defencenet.gr/