Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

TI ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Θα μπορούσε να θεωρηθεί και «συνάντηση κορυφής» εκείνη του ανατρεπτικού Γιάννη Μπουτάρη με Αγιορείτη μοναχό, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησαν και για το Gay Pride, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως δήλωσε ο Αγιορείτης «Πήγα χθες Σάββατο στις Καρυές γιά δουλειές και έτυχε ο κύριος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δίπλα μου. Ερχόταν από την Ιερά Κοινότητα. Δεν είχα πρόθεση να τον συναντήσω, αφού πλέον τον ξαναψήφισαν οι Θεσσαλονικείς….

Ένας κύριος τον χαιρέτησε με εγκώμια. Δεν άντεξα κι εγώ μπροστά μου να ξερογλύφεται ο άλλος και είπα «Εμάς όμως μας στεναχωρεί ο κύριος δήμαρχος. Στην δημοκρατία οι λίγοι υποτάσσονται στους πολλούς. Εσείς κύριε Μπουτάρη αφήνετε μιά χούφτα άνθρωποι να φέρνουν την κόλαση στην γη… Οι λίγοι να κυριαρχούν στους πολλούς». 

Διαβάστε τον διάλογο, που ακολούθησε μεταξύ Αγιορείτη-Μπουτάρη, με αφορμή το Gay Pride: 

Μπουτάρης: «Ας εκφράζονται και αυτοί. Ελεύθεροι είναι».

 Αγιορείτης: «Όμως η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου». 

Μπουτάρης: «Σωστά. Δεν μπορεί να σπάζουν και να καταστρέφουν οι αναρχικοί!»

 Αγιορείτης: «Και οι κίναιδοι μπορούν να μολύνουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης (και να τους βλέπουν γυμνούς τα παιδιά μας) και οι άλλοι να φέρνουν την κόλαση στην γη;» «Αποχωρισθήκαμε και ο ευλογημένος πήγε να φάει με τους πατέρες φορώντας 4-5 βραχιόλια στο χέρι του. Ε! ΟΧΙ !!! Ε! ΟΧΙ !!!» ολοκλήρωσε ο Αγιορείτης.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/