ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ - ''ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Μετά τις συγκλονιστικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του Γιάννη Λαγού και του Χρήστου Παππά και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, το σαθρό σύστημα και τα παπαγαλάκια του αρκέστηκε απλά να διαψεύσει τις... αθλιότητες των Χρυσαυγιτών. 

Δεν έχουν περάσει όμως δύο ημέρες και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί όλα όσα κατήγγειλαν οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές από το βήμα της Βουλής. Στην αρχή ήταν ο Μουρούτης, μετά η Ασημακοπούλου και τώρα ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, που ευτυχώς για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη είναι λαλίστατος, με συνέντευξή του στην Real News επιβεβαιώνει απόλυτα το σχέδιο των υπογείων του Μαξίμου για προσέγγιση της Χρυσής Αυγής.

 Ο Τάκης Μπαλτάκος αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα πως δεν ήταν ο μόνος που μιλούσε με βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί μιλάγανε με πολλούς. 

Μην περιμένετε να σας πω ονόματα. Υποθέτω ότι κατά το πλείστον οι συνομιλίες αυτές γίνονταν πριν από τις διώξεις. Στόχος ήταν πάντοτε οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής». Φυσικά, η προσέγγιση δεν έγινε ποτέ, οι Νεοδημοκράτες "έφαγαν πόρτα" και αυτό ήταν το έναυσμα για την ενορχήστρωση της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στην Ελλάδα που έχει ως αποτέλεσμα ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, 4 ακόμα βουλευτές και αρκετοί Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να παραμένουν πολιτικοί κρατούμενοι δίχως στοιχεία και με σαθρά και φαιδρά κατηγορητήρια.

ΠΗΓΗ - http://neaevrou.blogspot.gr/